Back to Question Center
0

Vilka är sätten att skapa trafikgenerande återkopplingar mellan e-handel?

1 answers:

När alla sökmotoroptimeringstekniker implementeras på rätt sätt till din webbplats, kommer det att hjälpa din företagsrankning högre på sökresultatsidan och leverera ett stadigt flöde av riktade trafik. Det gör sökmotoroptimering mycket värdefull för e-handelswebbplatser. Om det är gjort i komplex med social media marknadsföring, e-postmarknadsföring och andra kampanjer, gör det någon online-verksamhet välmående - was zu beachten bei umzugskartons.

SEO i sin grundläggande form kan indelas i optimering av sidan och på sidan. Optimering på sidan avser alla tekniker på plats som tjänar till att förbättra användarupplevelsen med din webbkälla. Dessutom tjänar det till att hjälpa sökmotorer att förstå vad din webbplats handlar om att låta dem visa den för en lämplig användarfråga. Off-page optimering tjänar till att göra sökmotorerna välja exakt din webbsida som den mest relevanta för användarens fråga. En kärna del av detta kommer från bakåtlänkar. Du måste få kvalitet bakåtlänkar från andra nischrelaterade webbkällor för att göra din webbplats synlig för din målgrupp.

Baksidor i deras term är indelade i följd och nofollow. Dofollow bakåtlänkar är de som bidrar till din webbplats SEO. Sådana länkar fungerar som röster från andra källor.

Alternativt är nofollow bakåtlänkar länkar när en person ger en backlänk som inte överför något värde till en länkad webbplats. För att skapa en länk nofollow behöver en författare helt enkelt lägga till en extra bit text till länkens HTML. Kontrollera HTML-koden, du kan också se om en länk är följd eller nofollow. Till exempel är den största mängd länkar från YouTube, Facebook, bloggar och forum nästan alltid nofollow. Det finns fortfarande bra för din varumärkesautoritet, men kan inte ge dig några förbättringar i rankingen i sökmotorn.

Hur bestämmer du värdet av inkommande länkar?

Det finns flera viktiga faktorer som måste beaktas vid bestämning av bakåtlänkarnas värde och effekt.

Låt oss diskutera några viktiga faktorer för baklänkskvalitet:

  • Externa länkar från webbplatser av hög kvalitet är mer användbara för webbplatsoptimering än de som kommer från irrelevanta webbplatser av låg kvalitet.
  • Länkar från unika domäner ger mer värde till din webbplats än länkar från webbplatser som tidigare har länkats till dig.
  • Relevant för innehållslänkarna accepteras av användarna bättre än irrelevanta till ämnet.
  • Länkar med relevanta och optimerade ankertekster skickar mer nyckelordsspecifikt värde, speciellt om de låter som ditt varumärke.

Hur skapar man trafikgenerande bakåtlänkar?

  • Skapa innehåll som kommer att delas av användare

Det enklaste sättet att få ekologiska backlinks till din e-handelswebbplats är att skapa bra och övertygande innehåll i skriftligt, video eller ljudform som användare kommer att dela med sig av sin önskan.

  • Skapa din produktrecensioner

En annan enkel men användbar länkbyggnadsteknik är att nå ut till bloggare för att skapa bra recensioner av dina produkter. Det kommer naturligtvis att få en länk tillbaka till din webbplats.

December 22, 2017