Back to Question Center
0

Är det möjligt att få kvalitet bakåtlänkar från höga PR-webbplatser?

1 answers:

När du skapar länkar till din webbplats måste du ägna särskild uppmärksamhet åt de källor du väljer för detta ändamål. Den största mängden webmasters och senior SEO-specialister hävdar att de mest kraftfulla bakåtlänkar som överför värdefull länkjuice kommer från höga PR-webbplatser, till exempel Google, YouTube, Wikipedia eller Facebook.

Vi ​​ska börja denna artikel med ett antagande att du redan har ett företagskonto på Facebook och en webbplats eller åtminstone målsida för ditt företag.

Såsom övning visar, allt du behöver för att generera mycket trafik på hög kvalitet kring din webbplats är att skapa ett korrekt konfigurerat innehåll med relevanta söktermer och bygga upp efterföljande bakåtlänkar från höga PR-webbplatser.

Hög PR-webbplatser för att få kvalitet bakåtlänkar

Det är en smärtsam uppgift att få kvalitet bakåtlänkar från höga domäner, särskilt om du nyligen lanserade din webbplats - setup a wired home network. Men du borde inte ge upp eftersom det finns många knepiga organiska länkbyggnadstekniker som hjälper dig att komma till toppen av sökmotorer inom en kort period.

 • Hög PR-bakåtlänkar från YouTube

YouTube är en populär medieplattform som ägs av Google. Domänmyndighetens poäng för denna webbkälla är 10 av 10. Du kan få högkvalitativa bakåtlänkar från den här källan, ladda upp din video där. Allt du behöver är att skapa en detaljerad video om dina produkter eller bransch i allmänhet och ladda upp den här videon på webben. Därefter måste du skapa en engagerande videobeskrivning, inklusive din webbadress i den.

 • Hög PR-bakåtlänkar från Wikipedia

Wiki är en av de största online-encyklopedi som skapats med hjälp av volontärer. Denna webbkälla särskiljs av sin auktoritet och relevans. Det är anledningen till att den har högsta rang på Google av de många olika frågorna. Enhetspoäng på Wikipedia är också 10 av 10. Det är en perfekt källa för ökad trovärdighet och auktoritet i vilken domän som helst, oavsett om det är nytt eller länge. Det finns många sätt att få höga PR-backlinks från den här värdefulla källan. Men när det gäller manuell verifiering blir sakerna mer komplicerade. Innan du publicerar något inlägg, kontrollerar riktiga personer och godkänner det. Det är därför som dina bakåtlänkar kan tas bort under manuell verifiering.


Det finns dock flera användbara tekniker som hjälper dig att få kraftfulla bakåtlänkar från Wikipedia trots alla begränsningar:

 • Skapa en ny sida på Wiki, genom att inte publicera något på det. Under en tid kommer denna sida att ligga på utkastet.
  1. Välj sedan Wiki-sidan med några av de mindre populära frågorna och klistra in din länk där borta. Det är omöjligt att verifiera alla sidor, det är därför Wikipedia-volontärer ignorerar de informativa frågorna som inte är populära.
  1. Din länk kommer att visas i listan över referenskällor.

  Det är värt att nämna att Wikipedia-backlänkar är obekanta länkar. Det är därför länkar från denna källa kommer inte att ge dig trafik. Men för att öka trovärdigheten och auktoriteten i din webbkälla är det lämpligt att få backlinks från höga PR-webbplatser som Wikipedia.

  December 22, 2017