Back to Question Center
0

Kan jag få höga PR-backlinks från länksäljande företag?

1 answers:

Idag verkar det vara skrämmande för många SEO och professionella webbutvecklare när det gäller en ganska gemensam diskussion om kvalitet bakåtlänkar och sökoptimering. Varför? För ofta är uppgiften att få hög PR-backlinks utan att skada webbplatsen eller bloggen en definitivt utmanande uppgift. Vanligtvis är det främsta målet med SEO att öka CTR-hastigheten, öka trafiken, samt höja omvandlingar av webbplatsen. Och om du vill få höga PR-bakåtlänkar från länksäljande företag - det finns många av dessa killar som driver sina tjänster på nätet - här är bara några kalla fakta om betalad länkbyggnad. Saken är att Google ibland kan upptäcka eventuella misstänkta aktiviteter som uppstår på din webbplats eller blogg (i. e - primer plano de la fotografia. massiv kram av betalda bakåtlänkar av låg kvalitet med hjälp av dolda ankare, spammy innehåll och andra medel eller knepiga system av badass Black Hat och Gray Hat SEO). Med tanke på det värsta scenariot när du får höga PR-backlinks från alltför skrupelfria leverantörer (i. e. , lågkvalitativa kataloger, automatiserade forumabonnemang, länkgårdar och länkhjul - a. k. en. länkutbyten) - allting kan också sluta med förstörelse. Jag menar att din webbplats kan förbjudas från online-sökning en gång för alltid. Så, med tanke på en sådan allvarlig risk nedan kommer allt du borde veta om betalda backlänkar, de viktigaste typerna av straffrättsliga påföljder och hur man undviker dem bäst, åtminstone de vanligaste.

Huvudtyper av straffrättsliga påföljder

Innan något annat, låt oss möta det - några rangordningar kan bara förknippa en del av din webtrafik och resten de är vanligtvis ålagts på plats. Med tanke på de mest normala överträdelserna med att köpa eller sälja backlänkar finns det tre olika typer av straffrättsliga påföljder - partiell matchning, platsövergripande straff och fullständig eliminering.

  • Delvis match - står för en manuell straff som kör webbplatsen eller bloggen ner sökresultaten. Det händer ofta när Google upptäcker en konstig aktivitet av definitivt spammig natur, som ofta är relaterad till att manipulera med alltför många nyckelord och nyckelord - bara för att pumpa mer trafik och utan att leverera något verkligt värde med sidinnehåll.

  • Site-Wide Penalty - det skulle vara en mycket allvarlig inverkan med ganska allvarliga konsekvenser. Med en potentiell förmåga att skära upp till hälften av din webtrafik tillämpas den här typen av straffbelopp ofta när det gäller att använda Grey-Hat-backlänkar, till exempel med dolda ankare, rent irrelevant eller till och med inte fullständigt juridiskt skräpinnehåll som apotek, äktenskapsbrott eller spel. Om du arbetar med en lågkvalitativ länkförsäljare som lovar att få höga PR-länkar till din webbplats - nästan utan tid - är det dags att bli orolig. Eftersom du förmodligen kommer att hämta en röd flagga med Google och ansöka om ett straff.
  • Komplett eliminering - talar för sig själv. Jag menar att det går lätt att göra någonting sämre än att gå till exploaterande backlinkhandel. Jag menar den mest olyckliga händelsen när din webbplats eller blogg blir misstänkt för ett allvarligt missbruk med de oetiska länkarna för byggande tricks eller handelssystem - och utesluts helt enkelt från sökindexet. Oftast är ett sådant olyckligt resultat hotande både över lågkvalitativa länksalgerande "företag" och deras desperata "kunder".
December 22, 2017