Back to Question Center
0

Kan jag förenkla en process för att bygga backlinks med hjälp av ett backlink-skript?

1 answers:

Har du någonsin undrat hur du får nya kvalitet bakåtlänkar från bilder? Det är en länk byggnadsmetod många webmasters omedvetna om eller helt enkelt omedvetna om sin makt. I själva verket kan en enskild onlinebild vara värd tusen länkar. Att fokusera på textbaserad länkbyggnad kan göra att du saknar en av de mest inflytelserika länkbyggnadsstrategierna - bildlänkbyggnad. Du kan förmedla mycket användbar information genom visuellt innehåll som infographics, videor, foton och så vidare - dominios com baratos.

Låt oss ta en titt på några länkbyggnadstekniker som hjälper dig att skapa länkar från bilder.

Hur skapar man bilder som lockar trafik och bakåtlänkar?

Först och främst vill jag säga om betydelsen av visuella tillgångar. Visuella tillgångar har mer kraft än bara matchande ord med bilder. Om de görs korrekt, ger de kreativitet, tydlighet eller nya insikter om ett favoritämne.

För att locka trafik till din webbkälla måste du skapa övertygande visuella tillgångar med att få tag i slagord. Användare brukar dela med sig av några kvickt uttalanden, skämt och memes. Men om du inte är designer, kan det vara något problematiskt för dig att sätta alla saker ihop. Det finns dock alltid en väg ut. Du kan utnyttja billiga tjänster som Fiverr för att skapa en enkel bild. Dessutom kan du hitta sina olika spelningar. De kommer att gå med på att skapa en cool enkel komisk till ditt innehållsdel till ett rimligt pris inom en kort period. Men om du behöver något mer komplicerat, som kräver professionell tillvägagångssätt, måste du anställa egenutveckling.

Det är svårt att säga om den här bilden kommer att locka mycket trafik till ditt innehåll eller inte, men det kommer säkert att bidra till att förstå tanken bakom artikeln.

Hur fungerar infografisk marknadsföring?

Infographic är kraftfulla armar för att skaffa backlinks. Webmasters använder det för att omfamna läsare och göra dem lojala mot varumärket. Småföretag lägger vanligen infografiska innehåll i innehållet för att få inkommande länkar från dominerande marknadsaktörer.

Först och främst måste du göra en Google-sökning för att hitta branschrelaterade infographics. Använd följande frågor för att hitta rätt innehåll - "sökord" + "infographic"; "Bästa sökordet infographics"; "Sökord infographics. "Titta sedan igenom de erhållna resultaten och hitta den bästa.

Om din verksamhet är placerad i en något obskyrlig nisch, kan du använda några bildkataloger där du kan hitta allt. En av de mest kända katalogerna är Visual. Ly och Pinterest.

Så snart du har fått en lämplig bild måste du hitta ett ämne som fungerar bäst för din nisch. Med hjälp av ovan nämnda plattformar kan du filtrera bort duds och hitta en uppfattning om vilka typer av infografier som brukar bli kända.

I nästa steg måste du samla dina data. Eftersom ditt primära mål är att få din infographic från många nischrelaterade webbkällor, måste du samla in informationen noggrant. Och om dina data inte är imponerande, kommer det inte troligt att bli publicerad på Forbes eller Harvard. edu. Det kan dock enkelt kopplas till med välrenommerade webbkällor i din bransch.

December 22, 2017