Back to Question Center
0

Vilka är de bra bakåtlänkarna för SEO?

1 answers:

Fastighetsaffär är en mycket konkurrenskraftig online sfär där endast de största byråerna med ett utmärkt rykte har en chans att ranka högt på SERP. Men enskilda fastighetsmäklare kan också kämpa för ledningen. För att klargöra dina största nischkonkurrenter på marknaden behöver du skapa din webbplats med en användare i åtanke och optimera den enligt reglerna för sökmotorn. Kärnelementet i en resultativ optimeringskampanj är länkbyggnad - portland security conference. Länkar är en process för att skapa inkommande länkar från de auktoritativa nischrelaterade webbkällorna. Det är en del av optimeringsproceduren på plats som behöver göras efter alla förbättringar på platsen. Bakåtlänkar bidrar till att öka webbplatsens trafik och öka varumärkesautoriteten. Men som jag nämnde tidigare, att vara ledande på fastighetsmarknaden kräver mycket tid och investeringar. Därför måste du vara redo att en process för att skaffa kvalitet inkommande länkar blir hård och tidskrävande. Dessutom behöver du veta källorna där du kan få bra backlinks för SEO. I den här artikeln kommer vi att diskutera fastigheter SEO-backlänkskällor som kan förenkla din länkbyggnadskampanj och bidra till din SEO-insats.

Källor med bra backlinks för fastigheter SEO

Fastigheter SEO backlinks genererar är en process för att få länkar till din webbplats från andra relevanta webbplatser. Den digitala marknaden fungerar som en betydande gammal popularitetskonkurrens där deltagarna med det största antalet röster (backlinks) får de högsta positionerna. Googles hela affärsmodell bygger på att ge sökare den mest kvalitativa och relevanta informationen. Det enda sättet att anta innehållets popularitet är att räkna all inkommande trafik som detta innehåll genererar och antalet aktier och länkar det förtjänar. Till exempel har populärt socialt nätverk Facebook över 32.348.008.110 bakåtlänkar. Det är en absolut ledare på SERP med antalet frågor eftersom många användare röstar för det som för en auktoriserad webkälla.

Men i verkligheten, när det gäller mindre populära och smala fokuserade webbkällor kan förvärv av backlänkar vara ett problem. Dessutom är inte alla backlinks skapade lika, och några av dem kan få din fastighetswebbplats mer negativ än positiva signaler. Google är ganska smart och kan helt enkelt skilja mellan spammiga och auktoritativa inkommande länkar. Google-robotar analyserar inte bara relevansen av innehållet där länkarna placeras men också ett rykte för en webbplats från vilken de kommer.


Det är därför som jag i denna artikel bara talar om auktoritativa webbkällor där du kan få kvalitet bakåtlänkar till din fastighetssida.

Den väsentliga delen av denna strategi är baserad på att ge en galen mängd värde upp framför andra företagare. Du kan till exempel ge värde till personer på din e-postlista genom att ge dem kuponger till lokala företag som du har samarbetat med. En del av utbytet mellan ditt företag bör innehålla en backlänk till din fastighetssida. Genom att göra så skapar du ömsesidigt fördelaktiga relationer med dina partners och får kvalitetslänk juice till din webbplats. Dina samarbetspartners kan till och med inkludera ett nyckelord i en länk som kommer från en webbplats baserad i din gemenskap. Det kommer avsevärt att bidra till din webbplats SEO.

En enkel sökmotorundersökning ger dig en lista över webbplatser som har uttalanden om dem i din bransch. De flesta av dessa webbkällor länkar ut till personen som lämnade granskningen. Om du fortfarande inte har en sida så här, föreslå att du skapar en och be folk att lämna sina recensioner där. Det hjälper dig att få mer relevanta backlinks och höja din auktoritet i ögonen på Google.

December 22, 2017