Back to Question Center
0

Kan du berätta var du ska köpa kvalitet bakåtlänkar till min turism webbplats?

1 answers:

Idag finns det många olika ställen där du kan köpa kvalitet bakåtlänkar för din webbplats - börjar gisa inlägg och länka byggnadsleverantörer, till full stack SEO eller Digital Marketing byråer. Naturligtvis, med tanke på att du inte kan konfigurera din turismwebbplats av dig själv. Ändå är det för ofta sådana byråer och företag, inte att säga de som vet var man ska köpa kvalitet bakåtlänkar till ett rimligt pris, lika väl kan vara vanligtvis dyr. Jag menar att bortse från huvudämnet på webbplatsen och eventuellt någon sfär av online-verksamhet, försöker de flesta av dem bara sänka de faktiska prislapparna på bekostnad av deras servicekvalitet. Därför är det så viktigt att veta inte bara var man ska köpa kvalitet bakåtlänkar men att veta alla repen för att få rätt passform för din turismwebbplats.

where to buy quality backlinks

Kommer tillbaka till punkten, låt oss möta det - kvalitet bakåtlänkar bör definieras som länkar till endast verkliga webbplatser, som har en hög PageRank- och domänmyndighet, samt tillräcklig trafik , en solid bas på sociala medier och ett bra sidinnehåll - crme exfoliante. När allt kommer omkring kommer vi inte att hantera några PBN-länkar, eller hur? På det sättet nedan kommer jag att visa dig var du ska köpa kvalitet bakåtlänkar för din turismwebbplats med tre olika metoder - letar efter mellanslagskällor, ta några praktiska åtgärder och starta gästbloggar på de bästa resebloggarna.

Söker Midrange Travel Källor

Först och främst föreslår jag en metod för att hitta mellansida resewebbplatser, eftersom ditt reseprojekt kommer att vanligtvis avvisas av de stora platserna - de skulle vara osannolika att acceptera din betalning i utbyte mot en backlink. Så jag rekommenderar att du söker en mellanklasskälla relaterad till resebranschen - använd helt enkelt Google-sökning för att identifiera rätt kontaktinformation, förstå lokala villkor, arbeta med att skicka dessa "kalla" e-postmeddelanden och äntligen få ditt innehåll publicerat för att få en backlänk i retur. När det gäller mig använde jag en söksträng som den "webbplatsen:" gästpost "" följt av de viktigaste relevanta sökorden. Du kan också söka efter "skriva till oss" och vägledas direkt till rätt plats.

Ta hand om åtgärder

Jag menar här bör du följa en enkel handlingsplan som denna. Först och främst förbereda en lista över webbplatser du anser vara mest föredragna för gästpostering. För det andra, fyll i varje ansökningsblankett och skicka ett meddelande till varje lovande kandidat. För det tredje måste du investera lite tid i att lära sig alla insatser och outsourcing av varje separat resurs. När allt kommer omkring, när du äntligen nått scenen, tveka inte att agera djärvt - ge en bloggare en exakt förklaring till ditt försök att få SEO backlinks. Om du gör det, kommer de flesta bloggare att ge dig sina prislappar - det handlar bara om affärer, eller hur?

buy quality backlinks

Initierande gästbloggar på resebloggar

Låt oss möta det - tyvärr, inte alla är en bra skribent av natur. Eller du kan också känna brist på tid att gå vidare och skriva ett högkvalitativt innehåll på några auktoritativa resebloggar. Skulle det hända så är din enda lösning att få några hyrda händer. Självklart måste du betala för det, men att hyra en enda expert innehållsförfattare kan bli en riktig frälsning för alla killar som fortfarande tittar var man köper kvalitet bakåtlänkar med gästbloggar. Faktum är att betala för en bra artikel och skicka den till resebloggarna eller andra intresserade källor i din bransch betyder att nästan allt skulle vara gjort redan för dig. Vid den här tiden är det enda som återstår för din exakta uppmärksamhet att hitta rätt uppsökning. På så sätt glöm inte att fungera bra på din ankare textprofil - håll det naturligt från början och före någonting annat. Lycka till!

December 22, 2017