Back to Question Center
0

Hur får man höga PR-externa länkar genom backlinkforskning?

1 answers:

Den här artikeln ägnas åt temat hur man granskar dina nischkonkurrenters länks närvaro och hur denna backlinksforskning kan öka din positionsposition på SERP. Det finns ett ordspråk som perfekt beskriver konkurrensen på en digital marknad - "Håll dina vänner nära och dina fiender närmare. "

En vinstoptimeringskampanj, som främst bedrivs av professionella SEO-experter, börjar med konkurrenskraftig backlinkforskning och nischanalys på marknaden - широкий ассортимент услуг. En undersökning av nischkompetantens backlänkar gör det möjligt för dig att genomsöka dina konkurrenters webbkällor direkt och upptäcka värdefulla möjligheter för online-backlinks möjligheter som kan användas för att överträffa dig organiskt.

backlink research

Bakåtlänkar förblir kärnan i webbplatsoptimering och att förvärva dem blir allt svårare. En webbplats bör skaffa flera egna länkar för att bygga upp den organiska sökordstypen.

Under det senaste årtiondet har länkbyggnaden förändrats drastiskt och blivit mycket svårare. Tro inte på de "specialister" som hävdar att länkhuset är en förlorad konst. Det är fortfarande en integrerad del av webbplatsoptimering och ger fortfarande värde till marknadsföring på nätet. Det enda är att betoningen i länkbyggnaden har blivit omkopplad. Numera är auktoriteten av resurser som pekar på din webbplats det första kriterierna för kvalitet bakåtlänkar.

I den här artikeln kommer vi att visa dig hur man utför en konkurrenskraftig backlinkanalys och hur man identifierar var din webbkälla lätt kan få kvalitetslänk juice gratis.

backlink checker

Bygg din domänmyndighet

För att identifiera din tävling kan du göra Google forskning om en tjänst som erbjuds av din verksamhet. Undersök TOP10-resultaten med en av dina sökord i hög volym och skriv in dem i ett kalkylblad. Denna lista kommer att representera dina topp nischkonkurrenter. Dessutom kan du göra en Google-sökning efter relaterad: "din domän" -fråga. Google kommer också att ge dig en lista med nischrelaterade webbplatser.

Du kan dock göra en backlink-forskning ännu enklare med Semalt Web Analyzer. Det kommer att ge dig en exakt lista över den konkurrerande domänen, som visar deras ranking, konvertering och annan viktig statistisk data som hjälper dig att förstå hur man överskrider din konkurrent. Dessutom kan du kontrollera att tävla för webbsidor, liksom "innehållsavstånd" mellan dem och tävlingen.

Det är rimligt att manuellt kontrollera var och en av dina TOP5-konkurrenter för att se om de specialiserar sig i din nisch och arbetar på din skala.

Med hjälp av professionella analysverktyg kan du också konfigurera backlänningsvarningar för veckokonkurrenter som rapporterar om alla nya externa länkar som erhållits från en konkurrerande URL.

Du måste sortera igenom alla webbadresser för din konkurrentdomän för att ta reda på möjligheter till återkoppling från varumärkesinnehåll, domäner som länkas flera gånger till samma domän, delade länkar mellan dina konkurrenter och döda länkar.

December 22, 2017