Back to Question Center
0

Hur. Edu backlinks kan påverka din webbplats SEO?

1 answers:

Edu bakåtlänkar anses vara de mest värdefulla eftersom de kommer från pålitliga och välrenommerade domäner. De brukar användas av högskolor, universitet, gymnasier och andra utbildningsinstitutioner. Eftersom de ger användarna värde, uppskattar Google dem högt och rankar högt på SERP.

Det tar mycket tid och ansträngningar att få tillgång till länkar från sådana webbplatser. Fördelen är dock att du inte självklart ska vara expert på ett visst utbildningsområde för att få en backlänk från den till din webbplats - appraisal commercial form report.

Om du kämpar för att få kvalitet. edu backlinks till din webbplats, kommer detta inlägg att vara värdefullt för dig eftersom jag samlar här alla de mest handelslänk byggnadsteknikerna.

edu backlink

Fördelarna med. edu backlinks

  • Google uppskattar all edu. domäner och kommer sedan att locka din webbplats så mycket som möjligt om du får externa länkar från dessa domäner.
  • Alla pedagogiska webbkällor är av hög kvalitet och har värde för användarna.
  • Sätter på din länk. edu-domänen får du mycket riktade trafik som är lätt att konvertera;
  • Få webbplatsens värde och sanning.

Hur man bygger kvalitet. edu backlinks?

  • Ge stipendier

För att skapa bra relationer med universitet och gymnasier kan du ge sina studenter stipendier och stipendier.

Du kan börja utföra en webbsökning av utbildningsinstitutionerna via Google eller andra lokala kanaler som kan ge dig relevant information till din fråga. Se till att en utbildningsinstitution du väljer har många besökare eller fråga om ett universitet eller en skola har en gemenskap. Nå ut till människor som ansvarar för dessa samhällen. Baserat på din bransch eller produkter du detaljhandel, kan du tillhandahålla. edu resurser med olika fördelar mot bakgrund av bakåtlänkar. Till exempel, om du handlar sportutrustning, kan du erbjuda stipendium till studenter som pryder i sport. Om du kan få en handfull backlänk från. edu webkälla som är minst relativt relevant för din nisch på marknaden, lägger du till mer värde i din backlink-profil.

  • Ge rabatter för studenterna

Om du säljer några produkter som kan vara användbara för studenter i deras dagliga behov, kan du försöka få backlinks till rabatter. Ge studenterna unika förslag och presenter. Dina produkter kan vara stationära eller programvara som kan hjälpa eleverna att bedriva sin kurs. Du måste fråga en universitetsdean för att publicera ditt erbjudande på institutionens hemsida.

trust backlinks

  • Skapa ett innehåll som är intresserad av studenter

Du kommer inte få kvalitet bakåtlänkar, särskilt från. edu webbplatser, om ditt innehåll på webbplatsen har något värde för läsare. Ingen vill läsa crappy innehåll säkert.

De flesta utbildningsinstitutionerna håller bloggar för studenter. Du kan be om att publicera dina relevanta och forskningsbaserade artiklar på den här bloggen eller lämna in intelligenta svar på studentens frågor.

December 22, 2017