Back to Question Center
0

Är det möjligt att spåra alla dina bakåtlänkar med Google?

1 answers:

Som praktiken visar webbplatser som bestämde sig för att anställa några oprofessionella SEO-konsulter eller tredjeparts okända optimeringsbyråer, brukar hamna med sina rankningar och Google-sanktioner. Oerfarna webbansvariga lovar vanligtvis sina kunder en snabb rankad tillväxt och bygger länkar med hjälp av spammiga tekniker.

Detta inlägg ägnas åt optimering utanför platsen som tillhandahålls både professionellt och oprofessionellt och rollen som bakåtlänkar i dessa processer. Dessutom kommer vi att diskutera hur dåliga backlinks kan påverka din webbplats rang och rykte.

track your backlinks

Hur hittar man dåliga bakåtlänkar?

Har du någonsin undrat hur dåliga backlinks skiljer sig från bra? Ett korrekt svar på denna fråga ligger i kvaliteten på en webbplats de lägger på. Lågkvalitativa bakåtlänkar är lätt att upptäcka - möbel einstellen. Ibland behöver du dock göra en webbplatsforskning för att förstå varför bakåtlänkar påverkar din webbplats SEO negativt.

Det finns några tekniker för hur du kan skilja mellan högkvalitativa och dåliga kvalitet bakåtlänkar:

  • Länkar från webkälla som just började generera bakåtlänkar
) När inlägg som placeras på en webbplats låter övertygande och saknar forskningsdata, kan en sådan webbkälla endast tjäna för att länka andra webbplatser. Om en webbplats placeras på WordPress innehållshanteringssystem och använder standard TwentyEleven-temat kan det vara ett tecken på låg, auktoritativ kvalitetswebbplats som har skapats för att pumpa ut dina pengar.

  • Länkar från kommentarer från andra webbplatser

Du har förmodligen observerat denna form av länkbyggnad på bloggar. Program som automatiskt genererar bakåtlänkar använder bots för att fylla i andra webbplatskommentarer. Dessa kommentarer ser vanligtvis ut som naturliga eftersom automatiserade system blir intelligenta i våra dagar. Dessa spam kommentarer kan anpassas och även inkludera författarnamn. Kommentar spam länkar kan inte ge värde till din länk profil.

  • Linkins som omges av lågkvalitativa, dubbla texter

Vanligen är de webbkällor som skapas med syfte att länkgenerering innehåll som inte har någon mening eller Kopiera enkelt klistra in från andra webbplatser. Några bedrägliga länkbyggnadsföretag utvecklar speciellt webbplatser per ämne för att bygga länkar på dem och överlämnar de erhållna länkarna som relevanta. Mest sannolikt kommer Google att upptäcka det inom en kort period och slå dessa webbkällor med påföljder. Som ett resultat kommer du att få en annan lågkvalitativ bakåtlänk för din webbplats.

track backlinks

Hur spårar du lågkvalitativa bakåtlänkar?

I det föregående avsnittet har vi diskuterat hur man skiljer bakåtlänkar av låg kvalitet. Nu är det dags att överväga hur man inaktiverar dessa dåliga länkar för att undvika rankningsfall och Google-sanktioner.

Det enklaste sättet är att kontakta en ägare på webbplatsen där elak länk är placerad och be honom att ta bort den. Mest sannolikt kommer du att möta webmasters som ber dig att betala för borttagning av länk. I det här fallet är det bästa alternativet att avstå de oönskade länkarna med Google Link Disavow Tool om de inte kan tas bort manuellt.

December 22, 2017