Back to Question Center
0

Hur använder du sökverktyget för Google sökord med låg kvalitet?

1 answers:

Webmasters använder drastiskt olika sätt att få länksaft till sina webbplatser. Ibland är deras metoder långt ifrån juridiska. Alla bakåtlänkar skapas inte lika - free cash bonus no deposit casino usa. Som det vanligtvis hände kan några av dina externa länkar vara värdefulla och fås exakt, medan andra verkar vara dålig eller inte längre tillgängliga.

backlink search tool

Google gör allt möjligt för att göra det möjligt för webbplatsägare att ta bort sina länkar med dålig kvalitet och komma undan sanktioner. Google Disavow Tool blir ett bra sätt för online-handlare sedan Penguin Update-hit. Under 2012-tiden stormade Google Penguin Update en sökmotoroptimeringssfär och tog bort alla spammiga länkar av låg kvalitet från privata bloggenätverk. Samtidigt skapar det nya problem och påverkar hela SEO-världen negativt. Webmasters började försöka missbruka det här systemet genom att skapa spam-backlänkar för auktoritativa webbplatser, i ett försök att sänka sina positioner på SERP. Några av dessa ansträngningar lyckades. Många märken påverkades av deras konkurrenters negativa inverkan. Det orsakade ett starkt behov av att styra alla länkar som pekar på en webbplats. Därför bestämde Google att skapa ett användbart Disavow Link Tool för att ge möjlighet för webbplatsägare att övervaka alla sina externa länkar. Detta sökverktyg för backlinks hjälpte hundratusentals webbplatsägare att kontrollera sina backlinksituation.

Varför behöver vi Google Disavow Links Tool?

Alla svarta SEO-procedurer kan ha negativ inverkan på webbplatsens rankning och rykte, särskilt eftersom Google har klargjort att de kommer att straffa alla webbplatser som är inblandade i någon länk spam.

Det finns många webbplatsägare som vill få länkar till sin webbplats automatiskt och tror att det är möjligt att skapa en länkprofil inom en eller två dagar. Naturligtvis kan någon ha råd att beställa spammiga länkbyggande tjänster och få tusentals nya bakåtlänkar till sin webkälla utan några ansträngningar. Men det kommer sannolikt att påverka webbplatsens sökmotor ranking negativt. Din webbkälla kommer inte nödvändigtvis att förlora rankningar med sådan länkspam, men en stor och långvarig spamattack kan helt förstöra all din SEO-insats.

Google Disavow Links Tool är speciellt utformad för att ge en webbansvarig makt att rapportera och skicka lågkvalitativa spammy länkar till Google, och om de drabbades av spamattacker från sina direktanvändare på nätet skulle det hjälpa dem att gå ut ur det och rengör sitt rykte snabbt.

backlink seo tool

Google sökverktyg för söklänk upptäcker spamlänkar och webbplatser som skapar dem, och i de flesta fall kommer de inte att skada din webbplatsplacering. Men många webbkällor kan fortfarande påverkas av dessa bedrägliga aktiviteter, och deras antal stiger med varje Pingvin-uppdatering.

Google kommer inte att värdera bakåtlänkar från domäner som du har rapporterat implementera Google Disavow Links Tool. Detta verktyg är användbart för både sökmotorer och webbansvariga eftersom det hjälper till att känna till det verkliga värdet av alla webkällor och straffa regelbrytare.

December 22, 2017