Back to Question Center
0

Är mitt företag en bra kandidat för backlänkar som genererar?

1 answers:

Stora onlineföretag som har en budget på internt SEO-team och redo att investera betydande summor i alla väsentliga optimeringstekniker har alla möjligheter att generera backlinks. Men för små eller lokala företag som försöker hålla kontantflödet positivt kan länkbyggnad inte verka som en strategi som värdesätter investeringar.

Låt oss diskutera huruvida länkbyggnad är en kostnadseffektiv teknik för nyligen etablerad online-verksamhet, eller det är meningslöst att göra en accent på externa länkar generation på den optimala bottenlinjen - door access card reader systems.

how to generate backlinks

Potentiell avkastning som du kan få från länkbyggnad

Låt oss se närmare på vilken länkbyggnad som finns och hur det kan bidra till vår optimering av webbplatsens sökmotor. Denna externa optimeringsteknik används för att visa för sökmotorer hur värdefull din webbplats är. När sökmotorer utvärderar vilka webbkällor förtjänar högsta rankningen på sökresultatsidan, lägger den särskild uppmärksamhet åt relevansen av frågor och myndigheternas behörighet. Det hjälper Google att ge användare de mest relevanta sökresultaten för deras sökfrågor. Google bedömer webbplatsmyndighet med flera faktorer, vars viktigaste är antalet och kvaliteten på externa länkar som pekar på en webbkälla.

Ju högre länkens auktoritet, desto mer värde för din webbplats kan det gå. Backlinksmyndigheten bestäms av länkets rykte och tillförlitlighet och relevansen av innehållet där den här länken är placerad. Om användarna följer en viss backlänk kan den betraktas som kvalitet och hög auktoritativ.

Länkbyggnaden av sig själv ger många fördelar för en webbplats. Låt oss räkna upp några av dem:

  • Rankningar höja

Inkommande länkar kan öka domänmyndigheten på din webbplats eller höja en trafik till en viss sida i din webbkälla till vilken länk är spetsig. Som ett resultat kommer Google att betrakta din webbplats som mer ansedd och ge din webbplats en högre rang samt skicka mer trafik till din webbplats.

  • Hänvisningstrafik

När du länkar till gästposter och andra former av externt innehåll, tar du hänvisningstrafik till din webbplats. Om dina länkar omger med ett kvalitets- och forskningsbaserat innehåll som kommer att ge ett värde till din målgrupp, kommer du att få trafik från användare som klickar på dina bakåtlänkar direkt för mer information.

how to get backlinks

  • Brandmedvetenhet

Om du ständigt nämner ditt varumärke i blogginlägg och artiklar på andra webbplatser, Användarna kommer att memorera det. Och även om dessa användare inte klickar på dina länkar kommer du att förbättra ditt varumärkessynlighet.

  • Avkastning (avkastning på investeringar) Baksida kan vara obestämd, det är därför deras värde kan öka över tiden. Om du investerar dina pengar genom att placera en permanent länk på en av de högsta rankingwebbsidorna, får du en hög avkastning på denna investering i form av konstant trafikflöde och konvertering.


December 22, 2017