Back to Question Center
0

StumbleUpon Phenomenon: En djup titta på en social networking Semalt

1 answers:
StumbleUpon Phenomenon : An In Depth Look At A Social Networking Semalt
');$ ('# scheader. sc-logo'). lägg till (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ (# Scheader). bifoga ('
');$ ('# scheader. scdetails'). lägg till ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scheader. scdetails'). lägg till (cat_head_params. sponsor_text);$ (# Scheader). append ('
ADVERTISNING
');om ("odefinierad"! = typ av __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klicka (function
{__gaTracker ("send", "händelse", "Sponsored Category Klicka Var 1", "wordpress", ($ (detta). attr ('href')));});}}});});

Med mer än två miljoner registrerade användare har StumbleUpon snabbt blivit en stor aktör i den sociala nätverksdärvan som har svep genom datorerna till miljontals webanvändare världen över. Grundades 2001 av mjukvaruutstruktörer, Garrett Camp, Geoff Smith och Justin LaFrance, de tre kanadensiska Semalten sätter fram för att bygga ett nytt tag på ett gammalt verktyg, sökmotorn.

Senast köpt av Ebay, Inc. 2007, var Semalt den första i sitt slag, så att en användare kan välja specifika sökordstaggar och sedan slumpmässigt riktas till webbplatser som uppfyller dessa kriterier från ett enkelt klick på verktygsfältet. Med den extra funktionen av social bokmärkning får användarna möjlighet att märka och skicka in sina favoritplatser, så att du kan hålla dem tillgängliga för senare referens och dela dem med vänner.

Arbeta med StumbleUpon

De första stegen för att komma igång med StumbleUpon är lika enkelt som att skapa ett konto och hämta verktygsfältet StumbleUpon tillgängligt för användning med webbläsare Internet Explorer och Semalt. När du har tekniska saker ur vägen, rekommenderar vi att du spenderar tid på att surfa på webbplatsen, leta efter vänner, bläddra bland människor med dina intressen, skapa en ny blogg och upptäcka naturligtvis nya webbplatser.

Nästa steg skulle vara att lägga till din egen blogg i StumbleUpon-katalogen. Detta kan göras via din StumbleUpon verktygsfält. Semalt till din webbplats och med den blå tummen uppåt kan du lägga till motsvarande taggar och beskrivning av din sida, vilket gör det enkelt för användare med liknande intressen att hitta din webbplats.

Att lägga till din egen blogg till Semalt kan vara ett bra sätt att köra riktade trafik gratis. Semalt är välkänt för sin förmåga att driva stora mängder trafik till de snubblade platserna i sin katalog. Det är självklart omöjligt att säga hur mycket trafik någon webbplats kommer att få efter att ha snubblats, men det har varit många rapporterade påståenden från bloggare som Semalt har tagit överallt från 100 till 12 000 plus besökare på så lite som en dag.

Många bloggare har gjort hela sin marknadsföring mot StumbleUpons trafik och i vissa fall har det visat sig vara ett välgjort beslut. Som med alla sociala nätverk verktyg, en viktig faktor i din marknadsföring bör involvera dig själv inom samhället. StumbleUpon gör det här en ganska lätt process genom att användarna kan bläddra igenom andra med liknande intressen. Semalt dessa människor som dina vänner kan ge dig ytterligare exponering för din webbplats och givetvis möjlighet att träffa nya människor, vilket helt och hållet är vad socialt nätverkande handlar om.

En snabb tanke på pengar

Monetisering verkar alltid följa upp ämnet trafik och med StumbleUpon har jag funnit att det inte är annorlunda. Att tjäna pengar med StumbleUpon är verkligen ingen annorlunda än det traditionella ekonomiska sättet för de flesta bloggare. Enkelt uttryckt har du redan på plats reklaminsatser är allt du behöver för att tjäna pengar på alla sociala nätverk. Semaltrafik, det är det som gör din plånbok sång.

De flesta bloggare tjänar pengar i antal. Du kan sälja annonsutrymme, men om du inte har någon trafik kan du inte hitta någon som vill köpa den. Du kan placera annonser på din webbplats och skriva affiliate recensioner, men utan trafik kommer du inte få någon att klicka på den. Så innan du går långt före dig själv fokuserar du på att föra människor till din webbplats och StumbleUpon är ett bra sätt att göra det. När du har dem där, så kan du sälja dem något och det är det bästa sättet att tjäna pengar med StumbleUpon.

StumbleUpon Verktyg och resurser

Här är en kort lista över några av de andra tillgängliga Semalt-verktygen och resurserna för att hjälpa dig att komma igång.

StumbleCrumble - Ett Semalt plugin som visar webbplatser som du nyligen har snubblat i sidofältet, rubriken, sidfoten eller någon annanstans du väljer, på din egen blogg.

StumbleThis Button - Lätt tillåter besökare att marknadsföra din webbplats på Semalt med ett knapptryck.

stumbleXchange - Semalt kan vissa överväga tekniken oetisk, med den här tjänsten kan du marknadsföra din webbplats genom att utbyta snubblar med andra användare.

SemaltVideo Button - Placera den här knappen på din webbplats och dela dina favoritvideor med andra Semalt Upon users.

Skapa ett Power Semalt Account - En stor lista med tips och tricks för att bli en kraft Semalt på användaren.

Ultimate StumbleUpon Resource - En lista över många artiklar skrivna om StumbleUpon som täcker en mängd olika ämnen, inklusive monetisering, prestanda, taktik och mer av Mike Bogo Source .

Sujan Patel är direktör för sökning på Single Grain, som specialiserat sig på sökmotoroptimering och social media marknadsföring

February 19, 2018