Back to Question Center
0

Kan du hjälpa mig med de bästa hemsidorna för bakåtlänkar på sociala medier?

1 answers:

Ja, det finns många olika sociala medier webbplatser och populära online-plattformar med hög PageRank och DA (domänmyndighet), som verkligen kan bli till nytta för platser att kopplas till. Innan du granskar de bästa webbplatserna för bakåtlänkar på sociala medier, notera att nedan kommer jag att visa dig bara stora - som du kanske redan är bekant med lejonens andel av dessa trånga nätverk. Så, låt oss se hur du bygger din online närvaro och på vilket sätt du ska utsäda huvudinnehållsposterna. Faktum är att allt du behöver är att ge mer verkligt värde till dina inlägg - appraise by vehicle. Kom ihåg att du måste leverera ytterligare värde med ditt innehåll. Saken är att varje skur av dina skrifter på sociala medier borde vara rent värdefullt och matcha dina nischinteresser. Dessutom tror jag att göra allt delbart och så välkomnande till länkar som möjligt är det enda sättet att överleva och hålla sig ur den tättaste konkurrensen som driver social media. Till den punkten, låt oss ta en titt på de bästa webbplatserna för backlänkar där ute.

LinkedIn

Detta populära nätverk är förmodligen bland de bästa sidorna för bakåtlänkar på sociala medier. I själva verket har LinkedIn många olika ställen som lämnar dörren öppen för att skapa en massa länkar för värde. Här kan du lägga till profillänkar, samt länkar till de vanliga korta inläggen och mer detaljerade på din huvudsida.

Pinterest

Pinterest visar sina starkaste sidor när det gäller exakt nischinriktat innehåll, som DIY. Denna plattform är också bra för att omforma en del av ditt vanliga textinnehåll till något mer visuellt och iögonfallande men ändå informativa data, jag. e. , infographics, kalkylblad, och så vidare. Tips: Använda Pinterest för att skapa länkar om din huvudlänkbyggnadsstrategi skulle ha en kumulativ effekt, så tveka inte att kombinera den här med några andra bästa webbplatser för backlinks.

Instagram

Särskilt denna plattform är ofta försummad. Därför nämns det sällan bland de bästa hemsidorna för bakåtlänkar på sociala medier. Och saken är att Instagram faktiskt kan bli en riktig guldminne - med tanke på att du har en utmärkt bild och smarta, kreativa idéer för att omforma visuellt innehåll. Observera dock att de digitala marknadsförare som trängde där gjorde platsen en definitivt utmanande som råder över en hård konkurrens på marknaden.

Google Plus

För en viss tid sedan kan vissa profillänkar, liksom de på Google+, ha lite mer vikt än normala länkar brukar göra. Naturligtvis har denna obalans framgångsrikt tagits bort av den senaste Panda-algoritmuppdateringen. Ändå är den sociala plattformen från världens sökgigant fortfarande värt att släppa några värdefulla länkar under alla omständigheter. Kom bara ihåg - att länka till Google+ är ett praktiskt bevisat sätt att potentiellt snabbare och effektivare indexering.

Tumblr

Det är det! Vi har äntligen kommit överens på detta väldigt smarta sätt att bygga backlinks. Med tanke på att använda Tumblr för att generera länkar är det definitivt en knepig uppgift. Det är dock värt att försöka dig själv med den här väldigt populära resursen. När du väl fått en bra backlänk och fick den att cirkulera kan du få potentiellt obegränsade länkbyggnadsmöjligheter under åren - tack vare tusentals underdomäner på Tumblr.

December 22, 2017