Back to Question Center
0

SEO backlinks - att köpa eller inte?

1 answers:

Det behöver inte sägas att det är bara upp till dig att ta ett beslut att bygga naturliga och organiska SEO-backlänkar eller köpa dem istället. Men låt oss möta det - att få betalda backlänkar för din webbplats är inte bara en känslig men en riktigt farlig sak. Naturligtvis kan man snabbt få några betalda SEO-backlänkar och köpa dem med lätthet, till exempel bara från den första leverantören som ses på webben - lunghezza catena tiffany. Så, du tänker köpa några kvalitet bakåtlänkar för din webbplats, eller hur? Och på det sättet tror jag att du bättre skulle vara medveten om vad du kommer att möta. Oavsett om du vill få en snabb seger som handlar med din kollega i SEO smart nog att bygga ett PBN (privatblogsnätverk). Förmodligen kommer du att skapa ett par personliga profiler på sociala medier för länkbyggnadsändamål. Eller så kan du också väga för och nackdelar med att bara hålla organiska SEO backlänkar eller köpa dem istället - du skulle hellre tro på mig ändå, som jag har sett allt. Jag vågar säga att förmodligen alla betalda erbjudanden för att förbättra webbplatsens SEO nästan alltid ger bara tillfälliga resultat om inte sådan rankningsutveckling uppnås med ett riktigt hårt och tidskrävande arbete. Att försöka lura med Google innebär att du oundvikligen kommer att få ett straff så att dina nuvarande rankningar antingen dras ner eller förstörs. Jag menar ytterligheterna när allt slutar och hela webbplatsen blir sparkad från sökindexet för alltid. Det är därför som du inte känner dig säker på vad du ska göra med SEO backlinks - köp dem eller inte - här är allt du behöver veta, i korthet. Så om du fortfarande tänker på betalda backlänkar, se till att kolla följande punkter:

seo backlinks buy

Överträdelse

Jag menar att köpa backlinks är emot de viktigaste webbansvariga riktlinjerna som skapats av Google själv. Det är det första du bör veta, och jag tror att denna anledning redan är tillräckligt bra för att få dig att ändra dig.

Förbjudna system

  • köper (säljer) bakåtlänkar som framgångsrikt passerat Pagerank-validering;
  • utbyta med länkar direkt eller få inlägg med bakåtlänkar i utbyte mot pengar, andra länkar och allt annat av definitivt kommersiell karaktär;
  • till synes naturliga länkutbyten och eventuella andra misstänkta massiva eller för snabba tvärbindningsoperationer;
  • artikelmarknadsföring eller gästpostering missbruk i skala, vanligtvis inklusive länkar inbäddade med nyckelordrika ankare;
  • ansöker om automatiserade onlineverktyg, program eller tjänster för länkgenererande ändamål.

seo backlinks

Bottom Line

Tagen i allmänhet, förmodligen alla försök att lura, manipulera eller missbruka de stora sökmotorerna (som Google själv) är en potentiell kränkning av spelets huvudregler. Det är därför som saker som nämns tidigare är starkt oönskade och definitivt inte rekommenderade, om du inte vill lida av en snabb ranking straff. Naturligtvis visar vissa webmasters, webbplatsägare och även SEO-experter att de är villiga och redo att spela med sina online-projekt. Men här är en bottenlinje - betalade backlinks kostar mycket pengar. Och trots allt köper du dem för din webbplats eller blogg kan kosta dig mycket mer än pengar.

December 22, 2017