Back to Question Center
0

Är det rimligt att köpa hemsidan bakåtlänkar?

1 answers:

Denna artikel kommer att göra dig att överväga hur du gör din hemsida SEO. Ett av de vanligaste frågorna SEO-experter möter i en process av webkällaoptimering är att folk vill rangordna sig för alla sina huvudsökord på deras hemsida. Människor spenderar tid, pengar och ansträngningar för att tjäna hemsida backlinks och göra dem riktade.

I verkligheten är hemsidan länkskarta dock annorlunda som man kan föreställa sig eftersom det finns väldigt få ankare som hänvisar till en sökterm. Du kan inte få nyckelordrika ankare så att du kan ranka för din sökterm - 94082. Låt oss diskutera hur det fungerar i verkligheten.

buy homepage backlinks

Google uppskattar högt auktoritativa domäner

Om du har en fråga varför Google ger mer förtroende och värde till högt auktoritativa domäner, är ett svar på denna fråga ganska enkel. Stora och långa domäner som är populära bland användare får bakåtlänkar till sina sidor naturligt. Användare, liksom andra webbplatser, kopplar till favoritmärken efter deras vilja på ett helt organiskt sätt. Det är därför som Google kan titta på en länkprofil från ett stort varumärke med tillförsikt och vara säker på att deras bakåtlänkar för det mesta förvärvades naturligt. Backlänkprofiler av stora märken bör tjäna för oss som mallar som vi måste följa för att visa Google att ditt varumärke också kan lockas som värdefullt och legitimt. Det är rimligt att kopiera sidans backlänkprofil för de webbplatser som har toppositioner på SERP. Varför hemsidan? En hemsida fungerar som en viktigaste sida på en webbplats och ditt telefonkort för både användare och sökmotorer. Det är där dina kunder eller andra webbplatser kommer sannolikt att länka till dig och där Google kan skapa förtroende med dig.

Måste jag köpa backlinks till min hemsida?

Din hemsidahemsida ska vara väl optimerad för att ge rätt signaler för sökmotorer. Sökmotoroptimering på sidan för hemsidan hjälper till att få mer trafik och kvalitet bakåtlänkar. Måla vilka söktermer du vill rikta in. Men när det gäller länk byggnad, måste du utöva begränsning. Naturligtvis finns det en frestelse att använda den mest kraftfulla sidan på din webbplats för att rikta dina viktigaste söktermer. Men du måste komma ihåg att den viktigaste aspekten du borde göra en accent här är att bygga förtroende med Google. Innan Google ger dig ett förtroende kommer din webkälla aldrig att rankas högt. Och senare, desto mer förtroende du bygger runt ditt online-varumärke, desto mer auktoritet kommer din webbplats att ha.

buy backlinks

Det finns några webbplatser som rankas nära toppen av sökresultaten. Om du vill se länkprofilen för dessa stora märken kan du notera att inga andra auktoritativa sidor länkar till sidan. Dessa webbplatser kan rankas för extremt konkurrenskraftiga sökord utan en enda kvalitetslänk till den här sidan. Hur de gör det med varumärkesmyndigheten och förtroendet de har byggt med Google. Det är ett tydligt bevis som visar oss att vi måste fokusera på varumärkesbyggande istället för länkbyggnad på hemsidan. Det hjälper dig att bli ett stort varumärke i sökmotorns ögon och höja din webbplatsrankning.

December 22, 2017