Back to Question Center
0

Hur fungerar backlink counter tool?

1 answers:

När du skapar en länkbyggnadskampanj måste du veta värdet på länken du bygger. Om du vet hur mycket en backlänk är värt, kan du analysera om det är värt pengarna, tiden och ansträngningarna eller inte. Du kan antingen utvärdera inkommande länkar manuellt eller använda backlink counterverktyg - mango disidratato ricette. Denna artikel ägnas åt värderingsberäkningar för externa länkar och förhoppningsvis hjälper dig att stärka din länkbyggnadskampanj. Så, låt oss titta närmare på dessa utvärderingsmetoder.

 • Länkar som länkar till dem

Det är en Första faktorn bör du vara uppmärksam på när du skapar länkar till din webbplats. Webkällorna som länkar till en webbplats bestämmer sin auktoritet och kraft. Ju högre PR-webbplatser länkar till en domän, desto bättre rankas det på Google. För att förbättra din webbplatss synlighet på Googles sökresultatsida, bör du söka att bara få inkommande länkar från sådana typer av webbkällor.

Flera verktyg från tredje part hjälper till att mäta kvaliteten på inkommande länkar. Du har nog hört talas om några av dem. Jag rekommenderar att du implementerar sådana verktyg som Semalt Web Analyzer eller Ahrefs. Dessa verktyg kan ge dig de mest korrekta uppgifterna mot dina länkbyggande källor. Så om du mäter detta med hjälp av DA, DR, TF, CF eller på något sätt hitta ett manuellt sätt är detta fortfarande den främsta faktorn för att bestämma styrkan på en länk (inte relevant).

 • Mät trafiken för inkommande länkar

Det främsta syftet med att bygga inkommande länkar är att erhålla riktade trafik genom dem. Det är därför som mäter trafik av inkommande länkar är ett måste. Om en webbkälla har mycket inkommande trafik är det troligtvis en välrenommerad webbplats som ger användarna bra innehåll. Det betyder att sökmotorerna förmodligen kommer att rangordna det mycket, med allt fler klickfrekvenser, trafik och efterföljande konvertering.


Generellt sett anses webkällor som genererar mycket kvalitetstrafik betraktas som mer auktoritativa på grund av följande skäl: 7)

 • Trafiken som en rankingfaktor
 • Trafiken är fördelaktig att rangordna i Google eftersom denna sökmotor utvärderar en webbkällans auktoritet och relevans av antalet besökare som kommer till en webbplats från organisk sökning. Det betyder att en webbplats du får länkar från kan öka i kvalitet och därigenom generera fler länkar, vilket gör din inkommande länk starkare över tiden.

  • Trafiken kommer till din webbplats

  Webbplatser med mycket trafik kommer också att generera trafik till din webbplats via backlinks. Det kommer att påverka din omvandling positivt och höja din auktoritet i ögonen på Google. Även om hur mycket kraftfullare fortfarande är i diskussion. Du måste dock se till att du går till webbplatser som kan ge trafik till dina sidor.

  • Relevans

  Varje gång du bygger länkar måste du se till att du placerar dem på liknande eller samma nischwebkällor till din riktade webbplats. Dessutom måste länkar integreras i ett relevant innehåll för att ge användarna en tydlig förståelse för vad de kommer att möta efter din inkommande länk.

  December 22, 2017