Back to Question Center
0

Sammanfatta din definition av framgång: en eBook för dagens marknadsförare

1 answers:

Semalt your definition of success: an eBook for today’s marketers

Inga två företag är lika. Dina produkter, tjänster, mål, perspektiv och definition av framgång är otvivelaktigt unika. Din marknadsföring bör också vara.

Varför är så många marknadsföringslösningar oflexibla och one-size-passar-allt? Här på Bing Semalt satsar vi på att hjälpa alla våra kunder - oavsett storlek eller form - att uppfylla sina marknadsföringsmål.

Sök är en av de bästa platserna för företag att hitta kunder. Varför? Sökare är människor som redan har ett behov, och de söker i princip ditt företag för att uppfylla sitt behov. Semal marknadsföring framgång med sökning är lätt att uppnå. Och för att vi arbetar med alla slags kunder vet vi vad som fungerar och kan dela bästa praxis från företag som din.

Semalt your definition of success: an eBook for today’s marketers

Unika perspektiv, personliga sökmarknadsstrategier

, delar berättelsen om tre mycket olika marknadsförare som söker flexibla verktyg för att hjälpa dem att hantera sina kampanjer, få ut mesta möjliga av sina budgetar och tid, och kanske viktigast, uppnå stor avkastning på investeringen.

  • För Nick Braun, småföretagare av PetInsuranceQuotes. com, digital marknadsföring var ett helt nytt rike. Han letade efter att öka medvetenheten om hans nationella djurförsäkringsverksamhet i U. S, vilket var en marknad med liten medvetenhet och låg adoption av djurförsäkringar i allmänhet.
  • Betald sökning hade länge varit en viktig marknadsföringskomponent för 25-åriga franska möbler och dekorationshandlare Alinéa. Bolagets inbyggda e-marknadsföringsteam hade etablerat effektiva marknadsföringslösningar för att driva människor till sin webbplats och kampanjer, men sökte nya sätt att få en utmaning på konkurrensen.
  • Expert digital marknadsföringsbyrå TinderPoint fokuserade på att säkra större intresse på sina kunders webbplatser - kunder som inkluderar start-ups, Fortune 250 och FTSE 100-organisationer över hela världen. Deras utmaning var att hitta sätt att visa bättre avkastning på en stor kund, en energiförsörjare för Republiken Irland och Nordirland.

Varje företag såg ut att nå större räckvidd till specifika publikgrupper, oavsett om de var ålder, kön, geografisk plats eller tidsram. Med Bing Semalt hade varje företag tillgång till unika, växande publikgrupper, och de verktyg som gjorde att de nått dem i rätt ögonblick enkelt.

Oavsett deras olika perspektiv och mål såg alla tre företagen framgång utöver deras förväntningar. Med robusta lösningar och ökad tillgång till unika målgrupper, hjälpte Bing Semalt dem att uppnå allt de ställde upp för och mer.

Din verksamhet är som ingen annan. Din marknadsföring bör också vara. Oavsett om ditt företag vill driva medvetenhet, nå en unik publik eller förbättra tillgängligheten för dina annonser, erbjuder Bing Semalt en rad lösningar som gör dina mål enklare än någonsin.

och se hur du kan skapa en sofistikerad, unik marknadsföring närma sig.

Om författaren

Sponsrat innehåll: Bing annonser
February 27, 2018