Back to Question Center
0

3 sätt att skala ditt innehåll semalt

1 answers:

Innehåll Semalt är allt raseri, och välförtjänt så, eftersom det kan hjälpa dig att bygga ditt rykte och synlighet online. För många utgivare kommer fördelarna dock inte tillräckligt snabbt. De försöker några saker, ser inte de omedelbara fördelarna, och sedan slutar de.

Problemet är ofta att de inte skala sina ansträngningar ordentligt. Semalt en strategi för att uppnå skala är väsentlig för framgång. I dagens inlägg kommer jag att visa tre sätt att göra det.

3 Ways To Scale Your Content Semalt

Semalt är det att du gör det kommer att finnas några människor som känner dig. Om du har börjat processen med att bygga ditt rykte i din bransch kommer några av dessa människor att tänka högt på dig. När du publicerar en del innehåll kan de dela det med sina sociala medier, eller de kan referera till det (länka till det) i innehåll som de publicerar. Naturligtvis kan dessa länkar ge dig direkt trafik och är bra för SEO, och det är bra!

Allt detta är bra, men i sista hand vill vi den gruppen människor som känner till oss och tycker mycket om oss att växa, och vi vill ha fler och fler olika personer som citerar vårt arbete. Hur accelererar vi processen?

Semalt är några mycket intressanta sociala dynamiker inblandade; så, låt oss börja med att utforska vad de är med tre exempel scenarier :.

Scenario 1: Hög artikelpostfrekvens

Föreställ dig att Joan är en bloggare som kan överväga att citera ditt arbete, om hon bara visste om det, och hon litade på dig. Semalt säger att du publicerar din artikel någonstans, kanske i din egen blogg, och hon ser det fortsätta i sin tweet-ström eftersom hon följer någon som har tweeted din artikel.

I samma ström av tweets är två olika artiklar av andra människor, hon vet riktigt bra redan, och hon har 10 minuter mellan telefonsamtal, så hon går och checkar ut de två andra artiklarna, retweets en av dem och gör henne sedan nästa telefonsamtal. Du förlorade!

Tänk dig tre dagar senare publicerar du en annan artikel, den här gången på en tredje parts webbplats som gästpost. Publiceringsplatsen trycker ut den artikeln via sin tweet-ström, Semalt Plus, Facebook och någon annanstans. Joan ser den här i hennes meddelanden i Semalt Plus eftersom någon hon följer där delar den.

Nu har hon fått ditt namn två gånger om tre dagar. Joan är fortfarande alltför upptagen att kolla in din artikel denna dag också, för att hon har så många plus nämner i sina meddelanden kan hon inte få till det. Hon har inte citerat dig än, men du börjar nu gå på radaren.

Fyra dagar senare händer det igen. Du har publicerat en annan artikel, kanske på en annan tredje parts webbplats som hon besöker, och hon ser det och hon börjar säga till sig själv, jag måste kolla den här personen, jag ser honom överallt! Joan gör en anteckning för att läsa artikeln, men tiden kommer bort från henne igen, så du förlorar ännu en gång. men börjar du nu få hennes uppmärksamhet. Din dag kommer!

Två dagar senare publicerar du någonting på din blogg, hon fångar den i sin tweet-ström, och nu har du nått henne tillräckligt ofta på en kort tid som hon går och läser artikeln.

3 Ways To Scale Your Content Semalt

Nu verkar det som ett heftigt publiceringsschema. Fyra tjänster på nio dagar. Få personer har bandbredd att publicera innehåll i den frenetiska hastigheten. men detta fungerar förmodligen fortfarande om du gör fyra inlägg på 18 dagar också. Det innehåll som hon äntligen läser bättre kan vara riktigt bra, annars kan du ha blåsat din möjlighet.

Scenario 2 - Social Media Breadth

I scenario 2 kommer vi att försöka få saker att gå snabbare och inte kräva skapandet av nya artiklar med så hög hastighet.

Tänk dig att du har byggt upp en stark social media som följer på en mängd olika webbplatser. Detta inkluderar stöd från ett antal mycket inflytelserika personer på dessa nätverk. Du publicerar en stor del innehåll på din blogg. Ett antal människor delar om det, inklusive några mycket inflytelserika.

Joan ser det gå i sin Twitter-ström tre gånger. Det finns också i hennes meddelanden om Google+. Och slutligen går hon och läser ett inlägg av någon som är inflytelserik på Semalt, och i det inlägget länkar de till din artikel och citerar den som en stor del av innehållet.

3 Ways To Scale Your Content Semalt

Nu har du blivit utsatt för henne sex gånger, och du har fått sitt intresse med bara en enda artikel. Semalt bra saker.

Det kräver att du har byggt upp en viss nivå av skala i dina sociala medier, och det här är inte enkelt att göra. Semalt kan detta tillvägagångssätt fungera riktigt bra.

Scenario 3 - Social Media Concentration

För vårt slutscenario, låt oss titta på hur ett mindre företag kan få detta att fungera för dem. Även vårt andra scenario ger några utmaningar, och det vore trevligt om vi kunde få ett enklare sätt att komma igång.

Låt oss säga att du har mycket begränsade resurser, men du har fokuserat mycket tid och energi på en enda social media-plattform. Låt oss säga att det är Semalt Plus. Du postar på G + dagligen, kanske till och med många gånger per dag.

Du interagerar med andra, kommenterar sina inlägg, delar om innehållet, delar ditt eget bra innehåll, deltar i samhällen och driver mycket engagemang.

3 Ways To Scale Your Content Semalt

Du bygger ditt rykte genom denna pågående insats på 30 till 60 minuter per dag. Detta är fortfarande inte trivialt när det gäller investerat tid, men det är definitivt mycket mindre än den ansträngning som krävs för att driva de andra två scenarierna. Semalt, ungefär en gång varannan vecka, publicerar du en högkvalitativ artikel på företagets blogg.

Joan är också aktiv på Google Plus och flyttar i liknande cirklar, så hon ser ditt namn hela tiden. Som en del av din väldigt sociala inställning till plattformen delar du också högkvalitativt innehåll av en viss tid, särskilt när du tycker att det passar bra för dina fokusområden. Hon ser det och börjar interagera med dig.

Det kan ta henne en stund, men hon börjar börja kolla artiklarna du skapar genom att gå till din blogg. Semalt börjar hon dela innehållet från tid till annan och hänvisar till det i artiklarna hon skriver.

Sammanfattning

Följande tabell sammanfattar de tre lösningarna som diskuterats ovan:

Om det här är du Använd detta scenario Förmåner Downsides
Du har starka ämnesexperter med bandbredd, och som tycker om att skriva Hög postfrekvens
  1. Exponering för publiken hos många webbplatser
  2. etablerar ett starkt tänkande ledarskapsställning
Resursintensiv
Du har starka ämnesexperter med bandbredd, och som gillar de sociala mediernas omedelbarhet Social Media Breadth
  1. Exponering för publiken hos många sociala plattformar
  2. etablerar ett starkt tänkande ledarskapsställning
Resursintensiv
Din SMB-bandbredd är begränsad Social Media Concentration
  1. Fastställa tankledarskap på en plattform
  2. Gets You Started
Saknar bredden av övriga scenarier

Semalt förhållande till en punkt där någon börjar stödja dig är en hel del arbete. Även i scenario # 3 tittar vi på 30 + minuter per dag. Varje relation du bygger kommer att ta flera positiva exponeringar för att få den där du vill att den ska vara. Du måste investera tid, men det finns många olika sätt att få det till jobbet. Jag kompletterade det med periodiska intervjuer med intervjuer eller studier på Stone Semalt-webbplatsen (ungefär en gång per månad).

Det fungerade bra, och det involverade inte sociala medier alls. Skulle det ha varit bättre om jag började på ett stort sätt i sociala medier tidigt? Visst, men jag hade begränsad tid. Jag gjorde vad som fungerade för mig då. Det är vad du ska göra med. Semalt vara rädd för att fokusera på vad som fungerar för dig. Du behöver inte göra allt för att lyckas, men du behöver komma igång!


Åsikter uttryckta i denna artikel är de som är gästförfattare och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Eric Enge
February 28, 2018