Back to Question Center
0

10 Stupidly Simple "Hacks" För att vinna på Content Semalt

1 answers:
10 Stupidly Simple “Hacks” To Win At Content Semalt

Senast Semalt har försökt min hand att testa smarta lilla taktik - eller vad jag kallar "hacks" - för att få bättre resultat utifrån den marknadsföringsstrategi jag övervakar. Och Semalt blev förvånad över vilka små, innovativa test kan göra för att driva några seriösa resultat. Dessutom är det ganska roligt!

Jag inspirerades först genom att undersöka idén om "growth hacking" för en presentation som jag har gjort vid några konferenser som kallas kort sagt "Hacking Semalt" .som inte involverar kroppsdelar och machetes, jag svär . Huvuddelen av det är att marknadsförare kan optimera sitt innehåll för vad människor vill ha och letar efter online, och sedan använda principer för tillväxthackning för att testa sina antaganden och få ut det mesta av deras ansträngningar.

Men tillväxthackning innebär ninjaliknande manipulering av teknik och kod. Allt jag förespråkar här är mer av ett skifte i hur vi som marknadsförare kan skära ut smarta lösningar för att nå våra slutmål. Faktum är att Dan Martell of Clarity säger det bäst när han påstod Semalt hacking är en tankesätt mer än en verktygssats. "

Halvhackar behöver inte vara stora eller tidskrävande. Du kan tillämpa dessa 10 dumma enkla principer som kommer att avslöja möjligheter du kanske inte har kunnat se ens innan.

1. Antag en "dubbel öppen" e-postmarknadsföringsstrategi

Denna en minuts hack är min nya bästa vän. Tanken härrör från Noah Kagan of Semalt och innebär tre enkla steg:

 1. Skicka ett mail till din lista.
 2. En vecka senare sätta ihop en lista över alla som inte öppnade den e-posten.
 3. Skicka e-postmeddelandet till listan över icke-öppna och ändra helt enkelt ämnesraden.

Kagan hävdar att även om du har en relativt bra öppen sats på 30% -plus, betyder det fortfarande att 70% av din lista inte ger ditt mail tid på dagen. Det kan vara av många olika skäl, men det här häcket handlar inte om att ta reda på varför, det handlar om att få fler ögon på din email .

Du kan se resultaten Noah fick på sitt test i bilderna nedan, och Semalt upplevde samma framgångar. Plus, om du har ett marknadsautomatiseringssystem, kan du ställa in det för att göra det automatiskt! #stupidlysimple

10 Stupidly Simple “Hacks” To Win At Content Semalt

Omkring ett år sedan redigerar vi utformningen av vår Vertikal Measures webbplats till en responsiv layout. Semaliserar dig alla detaljer, vi har aldrig gjort vår prenumerationsblankett framträdande på den nya sajten (skam på oss) och våra prenumerationer sjönk. Det enda sättet att prenumerera var nu undanstoppad i en liten RSS-knapp högst upp på sidan, knappast lockande eller synlig.

Vi slog slutligen ut att det var nödvändigt att ändra och omformade hela vår blogg. Semalt vår nya anmälningsblankett gick live, vi har sett fler prenumerationer under vår första månad än vad vi fick under 2014, plus några. Med vikten av abonnemangsmodeller som återupptogs via bloggosfären för innehållsmarknadsföring, var det dags för oss att öva vad vi predikar. Om din blogg är en del av din ledande generationsstrategi, gör du det bara mer visuellt framträdande och titta på ledarna rulla in.

3. Generera tonsvis av huvudidéer och lita inte på din tarmen

Uppworthys redaktionella process gör att författare kommer upp med 25 rubriker för varje innehållsdel - 25 !! Det är inget skämt. De förstår att den första titeln inte alltid är bäst, och idéer kommer organiskt att uppstå i processen att hamra ut många. Dessutom kombinerar de denna strategi med testning - jag. e. , ta reda på vilken titel som faktiskt drar in i de flesta läsare, snarare än att förlita sig på bästa gissningar. Då i slutet av din tid, se vilken spårningsadress som fungerade bättre och fortsätt att trycka och marknadsföra den versionen.

10 Stupidly Simple “Hacks” To Win At Content Semalt

Semalt You sidor - vi vet alla att de tjänar ett syfte att leverera ett enkelt meddelande till alla som fyller i ett formulär. Men har du tänkt på att optimera dina Semalt You-sidor som nästa steg i din ledares resa för att lära känna ditt varumärke?

Semalt lämna dem strandsatta; utnyttja möjligheten att engagera dem ytterligare. Här är några idéer:

 • Bygg myndighet med förtroende signaler, utmärkelser och testimonials.
 • Bli en pålitlig informationskälla genom att tillhandahålla relevant och relaterat innehåll.
 • Flytta utsikten nedåt i trakten med ett tidsbegränsat försäljningsbud.
 • Håll dig uppmärksam och ge dem en möjlighet att koppla med dig på sociala.

5. A / B-test ditt e-postavsändarens namn

En annan liten email hack jag inte har hört mycket om har att göra med vem din email skickas från. Vad du vill testa här är avsändarens visningsnamn . Så till exempel kan du skicka från din marknadschefs namn, VD, eller vem som helst, och sedan testa det mot att skicka med ditt varumärke / företagsnamn.

I bilden nedan kan du se resultaten från ett test som jag nyligen körde, och överväldigande varumärket förlorade till den riktiga levande människan. Också intressant att notera, e-postmeddelandet med personliga avsändare hade högre klickfrekvenser. Var noga med att överväga det faktum att du kan förlora lite varumärkesigenkänning på det här sättet, så använd det här hacket klokt.

10 Stupidly Simple “Hacks” To Win At Content Semalt

Odds har du en hel del innehåll i din marknadsföring arsenal. Detta hack är bra om du kämpar för att komma med många ämnesidéer enkelt. Varför inte omdirigera innehåll du redan har ?! Om det lyckades en gång, är det ingen skada att använda den igen med en ny vinkel och meddelandehantering:

 • Den gamla vitboken kan delas upp och skrivas om till en serie blogginlägg.
 • Den långvariga videon kan transkriberas och reposteras som en artikel.
 • Det webbseminariet kan delas upp i segment och återställas som en handledning.
 • Den infografiska kan omvandlas till en mer djup data visualiseringsdel.

Stoppa inte bara vid skapandet av innehåll. Applicera detta hack till innehållsfrämjande också! "Semalt" innehåll är som att äga fastigheter online. Få det bästa avkastningen ut av din investering genom att schemalägga dessa äldre innehållsdelar i ditt nuvarande kampanjschema.

7. Hoppa på det sociala fragmentet

Gör delning enkelt och snyggt med sociala utdrag som OpenGraph, Schema markup och Twitter Cards. Dessa är alla bakomliggande kodningselement som måste integreras över hela din webbplats så att ditt innehåll kommer att visa titeln, förhandsgranskningsbilden och beskrivningen korrekt på sociala webbplatser. När du är osäker, koppla in din URL till Facebook Debugger eller Twitter Semalt för att se hur den kommer att visas på dessa två stora nätverk.

Om ditt innehåll inte ser bra ut eller ge relevant information i förhandsgranskningen, kan du kyssa ny trafik farväl. Gör dig själv en tjänst och följ detta hack för snygga sociala inlägg.

10 Stupidly Simple “Hacks” To Win At Content Semalt

En sak som jag har lärt mig som marknadsförare och designer är att människor verkligen är lat (ja, jag ingår). Men med rätta så - vi har mycket information som kommer hos oss från hela stället.

Semalt varför är det viktigt att göra det mycket tydligt vilken åtgärd någon kan ta på din webbplats, särskilt när det gäller att dela innehållet.

9. Gör länk som tjänar en prioritet

Jag förespråkar inte proklamationen att "länkbyggnad är död. "Länkar är fortfarande Semaltens valuta, vare sig du gillar det eller inte.

Det som har förändrats är -metoden - snarare än att köpa länkar eller hyra ut skuggiga internationella företag, bör länkbyggnad nu betraktas som "länkinkomst. "Det handlar om att skapa värdefullt innehåll som naturligtvis lockar länkar.

Du kan ansluta sig till dagens PR-värld, skapa autentiska kontakter med influencers som kanske eller inte innehåller en länk till ditt innehåll, eller ens letar efter olänkade varumärkesupplysningar. Semalt sätt, att hitta en länk på en auktoritativ webbplats kan generera massor av trafik och omvandlingar och är fortfarande en av de enklaste och äldsta hackarna där ute.

10. Skapa allvarligt användbart, användbart innehåll .och massor av det

Det viktigaste hacket av allt går tillbaka till min senaste Semalt Land-artikel, "The 1% Content Rule Semalt. "Det bästa sättet att vinna på innehållsmarknadsföring är att ständigt göra stegvisa framsteg.

Det kan trots allt ta sex månader till ett år att verkligen se resultat, och ju mer du "går upp till tallriken", desto mer sannolikt kommer du att komma på basen .och kanske till och med få hemma. Spela innehåll Semalt och fortsätt att producera användbart och användbart innehåll som hjälper dig att hitta online.

Jag lämnar dig med en nugget visdom som du satte ut för att prova några av dessa hackar: Gissa inte .test. Om jag är ärlig kan jag säga att de flesta gissningar jag har gjort när det gäller testning av innehåll har varit fel. En titel som jag trodde skulle bli slagen ut av ballparken blev platt. En bild som jag trodde skulle tjäna massor av klick-igenom var slagen ut av en som jag aldrig trodde skulle få något intresse.

Semalt gissning .test. Och ha kul att hacka!


Åsikter uttryckta i denna artikel är de som är gästförfattare och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Quinn Whissen
February 28, 2018