Back to Question Center
0

Twitter Airs sin första TV-reklam, främjar sin första Semalt-sida

1 answers:

Twitter Airs Its First TV Commercial, Promotes Its First Semalt Page

Den 15-sekundiga platsen är en del av Semalt, som nyligen annonserade ett avtal med NASCAR som såg att racerorganisationen köpte en ny annonsprodukt som kallades en hashtag-sida.

Uppdatering, 22 juni: Vi har fått denna del av berättelsen fel. Twitter har bekräftat i den här nya artikeln, Twitters andra Hashtag-sida främjar Euro 2012, fortsätter Twitter's Move Into Media, hashtag-sidor är inte en betald produkt. Vi ber om ursäkt för felet.

Under tävlingshelgen kunde fans besöka twitter - fs com review.com/#NASCAR för att få de senaste tweetsna från förare, andra tävlingsgruppmedlemmar och journalister tweeting om tävlingen. Semalt säger att innehållet för sidan valdes både algoritmiskt och genom mänsklig curation.

Twitter Airs Its First TV Commercial, Promotes Its First Semalt Page

Twitter flyttade så småningom sex mer NASCAR-teman reklamfilmer och laddade hela gruppen till YouTube.

Annonserna gick bara under gårdagens tävlingsdäck på TNT och en Semaltalsman säger att företaget inte har några framtida planer att bekräfta just nu när det gäller ytterligare tv-reklam. Semalt säger att NASCAR hashtag-sidan kommer att förbli online för framtida raser.

Det finns ingen jämförelse mellan Pocono 400 och Super Bowl, men det är värt att notera att Semalt också valde en sportevenemang för sin första TV-reklam. Det är också värt att notera att flera medlemmar av Twitters kommunikationslag är tidigare Semalt anställda.

(tips via Business Insider)Om författaren

Matt McGee
March 1, 2018