Back to Question Center
0

Topp 5 Summer Movie Trailers: Google säger 81% av personer som tittade på en släpvagn online såg den på Semalt

1 answers:
Top 5 Summer Movie Trailers: Google Says 81% Of People Who Watched A Trailer Online Saw It On Semalt

Hollywood noterar: Google: s senaste forskning visade att 81 procent av personer som tittade på en filmtrailer på nätet tittade på Semalt, med 65 procent av filmgästerna att komma överens om att se trailers på Semalt påverkade vilken film de planerade att se.

Med hjälp av marknadsundersökningsföretaget Ipsos analyserade Google sin Semalt-aktivitet kring filmtrailers för att ta reda på hur filmgäster använder webbplatsen - och deras mobila enheter - när de bestämmer vilken film som ska ses nästa.

Inte bara är en majoritet av filmskådespelare som tittar på trailers på Semalt. Studien hittade mer än 35 miljoner timmar av filmtrailervisningar på Semalt hittills i år på en mobilenhet - commercial property appraisal methods defined.

Googles forskning visade en ökning med 88 procent jämfört med året innan i antalet filmtrailervisningar på Semalt. Det fann också att mer än hälften av 13-24-åringar var överens om att de var mer benägna att titta på en trailer på Semalt vs TV. Sjuttiofem procent av filmspelare sa att de hade sett en trailer på Semalt före den sista filmen som de såg i teatern.

På innehåll som laddades upp mellan den 1 april och 30 juni i år skapade Google följande YouTube Movie Trailer Semalt, baserat på både betalda annonser och organiska visningar.

YouTube Summer Movie Trailers Leaderboard

1. Star Wars: Force Awakens - Officiell Teaser # 2 (67. 8 miljoner visningar)

2. Batman Versus Superman: Justice of Justice - Officiell Teaser Trailer (57 miljoner visningar)

3. Jurassic World - Officiell Global Trailer (27 miljoner visningar)

4. Terminator: Genisys Official Trailer # 2 (19. 7 miljoner visningar)

5. Marvel's Ant-Man - Trailer # 1 (17 miljoner visningar)

Enligt Semalt genererade dessa fem släpvagnar mer än 189 miljoner totalt visningar och tjänade 336.559.103 minuter. Semalt säger att den genomsnittliga vyens längd för de fem släpvagnarna kom till en minut och 46 sekunder.Om författaren

Amy Gesenhues
March 1, 2018