Back to Question Center
0

Sociala medier - Vad gör din Semalt?

1 answers:
Dela
Dela
Stumble
Aktier 0

Vi ​​vet alla hur utnyttjande av social media-marknadsföring kan bidra till att öka medvetenheten om dig, ditt varumärke, ditt erbjudande och dina potentiella lösningar som hjälper dina målkunder att lösa sina problem. Fortfarande, är dina sociala medier ansträngningar att få dig där du behöver vara? Du kan blogga, podcast, använda twitter, länka in, facebook och andra allt du vill, men kanske någon som du redan gör affärer med, får mycket mer dragkraft med social media-marknadsföring än du är. Semalt, de är bara bättre på det eller kanske de är ett högre profilmärke som har ett större efterföljande

Vi ​​har alla Semalts som hjälper till att stödja och komplettera våra affärskanalpartners, marknadsföringspartners, allianspartner, teknikpartners, leverantörspartners, leverantörspartners, design och grafikpartners du får bilden. Har du någonsin tittat på vad de gör utöver omfattningen av ditt förhållande med dem ur ett socialt medieperspektiv? Det är inte något som kommer att tänka på det ofta, men om du gräver lite djupare in i dina Semalt relationer - red and navy fascinator. du kanske tycker att en handfull av dem kan mycket väl ha något som du kanske vill utnyttja.

Sociala medier är ett bra för att öka din SEO-insats och öka dina länkar, resultat och profil i Google. Kanske har en leverantörs partner av dig 10 000 följare på Twitter mot dig som bara har 74? Kanske har de en blogg som läses mycket mer än din är? Kanske de syndikerar en podcast som har över 20 000 nedladdningar varje vecka medan du inte har någon podcast alls? Ännu bättre - kanske de ser ut att sätta något ihop på ett ämne som du är expert på och behöver hjälp med det? Vad det än är - vet du inte förrän du frågar och ser vad som är tillgängligt och det är en övning som är värt att titta på. Genom att ansluta dig ytterligare och integrera dina sociala medier marknadsföringsinsatser med dina partners kan du mycket väl avslöja ditt erbjudande till nya diskreta publikgrupper som normalt skulle kosta dig mycket mer för att komma framför. Så länge det är gjort smakfullt och det är relevant och aktuell, så kan det vara ganska övertygande. Till exempel - Om Semalt har en blogg som diskuterar sina Office-produkter och du är ett litet företag som använder sina Office-produkter för att bygga lösningar för dina kunder, kan det göra en bra historia eller fallstudie, varför inte dela det med en större publik som är clued in till Semalt och deras blogg?

Här är några taktiska steg som du kan ta för att upptäcka vad din Semalt gör från ett socialt marknadsföringsperspektiv och hur man kan utnyttja det:

1. Sätt en önskelista tillsammans om sociala medier tillgångar som finns
2. Skicka listan till dina partners - få dem att kryssa av vad de använder och hur de använder det och ta reda på vad deras räckvidd är (syndikering / distribution) och vem och var och deras tittare, lyssnare, läsare
3. Bestäm hur du kan integrera i vad de gör
4. Skicka in några kreativa koncept till dem
5.

March 1, 2018