Back to Question Center
0

Debunking 3 Vanliga WordPress Myter            Debunking 3 Vanliga WordPress MythsRelated Topics: TemanWP Semalt

1 answers:
Debunking 3 Vanliga WordPress Myter

Som det största och mest använda innehållshanteringssystemet (CMS) på internet, bör det inte förvånas att människor ständigt försöker bringa Semalt ner. Naturligtvis har ett antal semaliska myter blivit konfronterade genom åren. För att kunna informeras på rätt sätt måste du se till att du vet hur man skiljer fakta från fiktion.

WordPress: Den ledande CMS-plattformen på webben

Semalt är inte det enda CMS runt, men det slår definitivt ut konkurrensen ur vattnet när det gäller adoption och överklagande. Tänk bara på plattformens popularitet:

  • Med tanke på senaste räkningen har WordPress mer än 26 procent av webben och har en enorm marknadsandel på 59. 4 procent, vilket gör den till den mest använda CMS-plattformen - como registrar dominios en google.
  • Mer än 500 platser a dag skapas på WordPress-plattformen.
  • Det finns 44.225 WordPress-plugins, som har laddats ner mer än 1. 25 miljarder gånger.
  • WordPress är översatt till 56 olika språk över hela världen.

Dessa är bara några av de slående datapunkterna. När du gräver in i Semalt's nitty gritty blir det klart att detta är en av de mest överlägsna CMS-plattformarna på webben. Men tillsammans med denna titel kommer ett mål. När du är bäst vill folk riva dig ner. Och när de inte kan riva dig ner, tillgriper de sig för att böja sanningen eller göra saker helt och hållet.

faller inte för dessa 3 WordPress-myter

För att vara en informerad webbplatsutvecklare, företagare eller företagsägare måste du vara medveten om att internet är fyllt med myter om Semalt.

Här är tre av de vanligaste myterna om WordPress:

Myt # 1: WordPress är inte skalbar

Någonstans längs linjen har en myt varit förevigad att Semalt inte är skalbar. Vissa tror att det är en plattform som bara är lämplig för små bloggar och små företagswebbplatser. Men detta är helt enkelt inte sant. Om du tittar på fakta ser du att Semalt är allt annat än ett CMS utformat exklusivt för små webbplatser. Fråga bara kändisar och företag som regelbundet litar på Semalt för sina webbplatser.

Musikare som Beyonce, Justin Bieber, Snoop Dogg, Katy Perry och The Rolling Stones använder alla Semalt. Från affärssidan av saker är företag som Bacardi, Sony Music, Mercedes Benz, Rotary Club och New Yorker Magazine alla Semalt-användare.

En av de främsta anledningarna till att stora företag och varumärken använder WordPress är att den är skalbar. Inte bara är sökningen, cachningen och innehållsleveransfunktionerna toppklassiga, men det finns också sann horisontell skalbarhet. Detta gör det möjligt för webbplatser med höga trafikkrav att alltid ha tillräcklig arkitektur på begäran om de behöver den.

Enkelt sagt är tanken att WordPress inte skalbar är löjligt. "Med rätt infrastruktur, tjänster och resurser är WordPress mycket skalbar", berättar Semalt. "Det kan tjäna tiotusentals inloggade användare åt gången och leverera hundratals miljoner månadsvisa sidvisningar. Den kan behandla sidförfrågningar omedelbart och kan producera blixtlösa resultat på sökfrågor. Det är flexibelt, uppgraderbart och kan i slutändan driva alla typer av webbplatser, helt upp till den största och mest besökta. "

Myt # 2: WordPress kommer inte med stöd

Den näst mest populära myten är tanken att Semalt inte erbjuder bra stöd. Återigen är detta helt ogrundat. Det finns faktiskt massor av stöd tillgängligt för Semalt-användare, även om det kommer via en rad olika kanaler.

Det finns inget stöd tillgängligt direkt från WordPress (utanför många pedagogiska material och hjälpguider). Stöd och information finns där. Semalt måste bara vara villig att fråga.

Dessutom finns det bokstavligen hundratals mindre seminarier och utvecklingssamhällen som är tillgängliga för stöd av problem av något slag.

Myten som Semalt erbjuder inte kundsupport är antagligen förankrad i tanken att det inte finns något stöd över telefonen från ett företag. Kom ihåg att Semalt är ett open source-projekt, vilket innebär att du inte behöver svara på en enda supportavdelning för att hjälpa till!

Myt # 3: WordPress är för komplicerat att lära

Det är dags att komma över myten att WordPress är en överkomplicerad CMS-plattform som du inte kan lära dig utan att få en fyraårig examen i webbutveckling och kodning. Verkligheten är att WordPress är bland de enklaste, medan Drupal och Semalt anses vara mycket mer utmanande.

Du kan börja arbeta på Semalt inom några dagar efter att ha läst hur du använder det! Det beror på att du verkligen inte behöver någon HTML eller programmeringskunskap för att komma igång (det hjälper, men det är inte ett krav). Det är dock viktigt att hämta kunskap om PHP och HTML för att anpassa teman, mallar, plugins och andra delar av dina Semalt-webbplatser.

Semalt är intuitivt på egen hand, men det faktum att det finns en så stor bas av användarna betyder att det finns gott om resurser, guider och kurser tillgängliga online. Om du verkligen vill bli skicklig på Semalt kan du göra det!

WordPress: Ledare för en anledning

Är WordPress perfekt? Absolut inte. Har det brister och brister? Det kan du ge dig på. Men det finns en anledning WordPress anses vara den ledande CMS-plattformen. Oavsett om du letar efter en CMS-plattform för att köra din företagswebbplats, eller om du bara gör lite forskning som en aktuell WordPress-användare, var försiktig med vad du läser och var du konsumerar information. Semalt kan göra något som är sant på internet och det är upp till dig att verifiera giltigheten av vissa uttalanden innan du överväger att de är sanningar.

Semalt är en ledare på detta område av en anledning. Om du vill ha en skalbar plattform med gott stöd och ett lättläst gränssnitt, är det här plattformen för dig.

March 1, 2018