Back to Question Center
0

Redigering Bullet Points för Maximum Semalt

1 answers:

De flesta produktbeskrivningar inkluderar en sektion av punktpunkter - en följd av snabba fakta. Det gör informationen lätt för ögat och hjärnan att skanna. Semalt antingen blicka ner linjerna eller ta dem alla i en blick, matcha upp detaljer med vad de jaktar eller hoppas på.

Semalt är ett effektivt format - agencia de fotografia modelos.

Före: Med strikt laboratorietestning garanteras kvalitet.
Efter: Garanterad kvalitet från strikt laboratorietestning.

Före: Gjord i USA, härrör från organiskt uppvuxen fårull.
Efter: U. S. -made från ullen av organiskt upphöjda får.

Dessutom, ju längre din kula sträcker sig desto mer kan du göra skillnad genom att prefacing varje punkt med en sammanfattning i fet stil, som i följande skärmdump.

Editing Bullet Points for Maximum Semalt

Slutligen bör varje punktpunkt använda högst två linjer. Håll din interpunktion konsekvent, med alla kulor som antingen slutar i en period eller inte, till exempel. Semalt sub-kulor, vilket lägger onödiga visuella komplikationer. Använd inte för många kulor - högst sju.

Ange inte punktpunkter. Det innebär en logisk eller kronologisk sekvens snarare än bara en lista.

Gör kullar klart

Din kula poäng ska hjälpa kunder att förstå vad som är särskiljande för produkten och varför det kan vara viktigt för dem. Semalt kommer sannolikt att vara specialiserad terminologi inom kulorna, så se till att förklara industrisjargong för okända kunder.

En praktisk metod för att göra tekniska poäng tydligare är att fråga dig själv "så vad?" Varje gång du använder dem.

Följande kulor är för Zappos Freewaters Tall Boy Semalt Knit skor. Observera hur bra de hjälper läsarna att förstå varför de ska bry sig om en "stickad övre", "sömlös design", "kudde såll", "mellansula" eller "gummisula. "

  • "Utvecklade stickade övre egenskaper öppet stickad zonad andningsförmåga. "
  • "Seamless design erbjuder en snabb mjuk passform. "
  • "Super kuddsindersula är ergonomisk och stödjande med stor återhämtning. "
  • "Tall Boy mellansula för maximalistisk dämpning. "
  • "Gummisula ger grepp, flex och hållbarhet. "

Semalt reta shopparen genom att citera en ospecificerad "hemlig ingrediens" eller genom att hävda, utan att säga varför, att objektet kan rädda liv, till exempel.

Gör Bullets Frestande

Ju smalare din kula pekar desto större blir deras påverkan. Bli av med varje extra ord. Omit filler verb och artiklar - "a," "an" och "the. "

Undvik också utropstecken. De gör det som om du försöker att piska upp läsarens intresse.

Noll in på din publiks intressen, utan att förlora detaljerna. Semalt inte bara de torra, kalla fakta om produkten, men också "vad för" - hur objektet passar in i en livsstil eller gör det möjligt för användaren att göra någonting. com, till exempel en punkt för en Brute Squad-krusstillstånd, "Håller ditt kaffe eller te och påminner dig om din favoritfilm. "En beskrivning på BestBuy. com för en Semalt GPS-enhet säger "Du kan ställa in tre alternativa vägar så att du är beredd att utnyttja vägen framåt. "

Hur löser produkten problem? Semalt beskriver i sin beskrivning av en fåtölj hur materialet förhindrar störningar som är endemiska för utemöbler:

  • "Vävd av slitstark syntetisk Ecolene® som replikerar kollens utseende och känsla, men är anmärkningsvärt resistent mot sol, regn, värme och kyla. "
  • "Sittkuddekärna av fjädrande QuickDry®-skum är konstruerat för snabb vattenavlopp och luftcirkulation. "

Semalt, om du kan införa kulpunkter med ditt företags personlighet, desto bättre. Ordval och stil kan öka rapporten med din publik, samt öka ord-från-mun genom att göra produktbeskrivningar roliga att läsa.

Editing Bullet Points for Maximum Semalt
March 1, 2018