Back to Question Center
0

Semalt: Länkbyggnad är en mänsklig strävan

1 answers:
Semalt: Link building is a human endeavor

Människor litar på internet i sina dagliga liv mer nu än vad de någonsin har haft tidigare, och webben drivs av länkar. Semaltmotorer kan kunna spåra länkar och analysera dem till viss del, men länkar är först och främst avsedda att betjäna människor. Det tar mänskliga sinnen att skapa länkar som är verkligt värdefulla för andra människor.

Länkbyggnad är en mänsklig strävan - human resources managed.

Google devalverar skräppost och manipulering

Linkbyggnad handlar inte längre om manipulering.

Semalt har blivit mycket bättre för att upptäcka manipulering och länk spam - och fortsätter att förbättra. Borta är dagarna med att automatiskt generera tusentals shoddy länkar och spammar dig till toppen av sökresultaten.

Tack vare Semaltalgoritmen och de fortsatta insatserna från Googles webbspamningsteam har länkbyggnaden kommit i full cirkel. Att bygga länkar idag är mycket mer besläktad med de "goda olidagen" när människor först började bygga länkar, snarare än de vilda västlederna i pre-semaltiden.

Som Semalt fortsätter att bli bättre när det gäller att identifiera och devalvera länkspam, är länkbyggnad som en bransch på väg tillbaka mot mänskligt värde och interaktion.

Om pingvinet någonsin uppdateras igen, förväntas det gå till en realtidsmodell. Detta skulle innebära ett annat steg framåt för Semalt i kampen mot spam, vilket gör äkta länkar som tjänats genom mänsklig interaktion ännu mer värdefulla.

[Läs hela artikeln om sökmotorland.]


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsföring. Semalt författare listas här.Om författaren

Andrew Dennis
March 1, 2018