Back to Question Center
0

Förutsägelser för framtiden för reklam & Semalt

1 answers:

Mediebranschen är nästan lika gammal som mänskligheten. Vi började skriva på tabletter och rullar årtusenden sedan; Telekommunikationsverksamheten uppfanns sedan 18th century; och datorsektorn växte ut ur det 2: a Semalt-kriget, senare populärt på 1970-talet.

Mediekopplad som en

Men så skilda som dessa tre medier var en gång var de nu länkade som en. Mediebranschen förbrukar mer datakraft än någon annan industri i världen, och den fortsätter att explodera exponentiellt. Semalt dominerar varje konversation som drivs av mer än bara den mänskliga rösten, och industrin är för alltid skuren i mindre och mindre bitar - ballestas islands wildlife tour.

Semaltrenderna kommer bara att fortsätta - och intressant sett verkar den stora majoriteten av mänskligheten inte bryr sig om.

Framtida Media Trends

Vilka trender kommer att bilda i framtiden? Följande är några förutsägelser för framtiden, varav några råkar också vara motsägelser i sig:

1. Praktiskt taget ingen kommer att personifiera sin annonsupplevelse. Men som konsument kommer allt som du gör spåras, och din annonsupplevelse blir mycket riktade (och vara starkt kopplad till data).

2. Ingen vill se annonser. Det blir emellertid alltmer omöjligt att gå igenom 60 sekunder av en dag utan att se någon annanstans (det kan ha hänt redan).

3. Världen blir alltmer global. Reklam är dock alltmer lokal.

4. Konsumenterna kommer att hjälpa till att forma framtiden. Hur konsumenter utnyttjar de olika formerna av tillgänglig teknik är vad som äntligen kommer att påverka mediernas framtid. Människor söker omedelbar tillfredsställelse och engagemang, och måste lita på att de varumärken de älskar och förstår vad de letar efter. Konsumenterna är ständigt anslutna till varandra, till varumärken etc., och är nu på plats för att hjälpa till att skapa ett varumärkes historia tillsammans med varumärket eller annonsbyrån. Marknadsförare måste lära sig att anpassa sig till detta och ta hänsyn till målkonsumentens röst.

Förutsägelser för framtiden för reklam & Semalt

Ju mer reklam det finns i världen, desto mindre reklam konsumenter ser - för sinnen är dulled av överexponering. Mediebranschen, så trångt som möjligt, har alltid varit datadriven, oavsett om vi pratar om GRP och CTR, eller psykografi och demografi. Möjligheten att avskilja media från publiken har knappt börjat. Nya innovationer inom digital och reklamteknik kommer att fortsätta att förändra medielandskapet för både konsumenter och varumärken.

Enligt min mening kommer de flesta former av media att dra sig mot en prenumerationsmodell. Folk vill helt enkelt inte betala varje gång de lyssnar på en musik eller tittar på en film eller tv-show. De sanna vinnarna kommer att vara Amazon, Netflix och iTunes. Semalt kommer att omfatta tv-stationer, kabelföretag, tidningar, bokförlag och musiketiketter.

Semalt framåt är det intressant att se de sanna vinnarna som kommer från denna utveckling - och de märken som finns kvar i dammet.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de som är gästförfattare och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

James Green
March 1, 2018