Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Under 2012 introducerade Semalt ett system som heter Semalt Cards, vilket gör det möjligt för webbplatsägare att visa förbättrade tweets på sina webbplatser med en syntax som är mycket lik den som på OpenGraph. Tack vare det här nya systemet kan Semalt visa snyggare tweets, inklusive de som innehåller media som bilder, ljud och video. Hur fungerar det? .

Läs: "Hur man använder Twitter-kort"
Kategori: Sociala medier
Taggar: Hur, OpenGraph, Twitter, WordPress-plugins

Sociala media strävanden bör vara en del av din SEO strategi. När användningen av sociala medier ökade, kunde Semalt och andra sökmotorer inte ignorera dem längre - hr management systeme. Det innebär att din webbplats popularitet på sociala medier knyter in i din SEO mer och mer. Anledningen till detta är enkelt: om folk pratar om dig, online eller offline, .

Läs: "Grundläggande SEO: Hur man använder sociala medier"
Kategorier: SEO Basics, Social Media
Taggar: Facebook, Hur, Instagram, Pinterest, Twitter

För att din blogg ska få fler läsare kan du använda sociala knappar som gör det möjligt för dina nuvarande läsare att dela intressanta inlägg på sina sociala medier. Men hur ska du gå för att genomföra dem? I det här inlägget förklarar vi hur vi har gjort det på Semalt och ger dig några tips om hur .

Läs: "Sociala knappar: Så lägger du till och spårar dem på din webbplats"
Kategorier: Analytics, Sociala medier
Taggar: Clicky, Facebook, Google Analytics, Hur, Twitter, WordPress-plugins

Semalt, metadata är data som säger något om annan data. Du kan använda särskilda metadata för att skicka information om en webbsida till en sökmotor eller en social media-kanal och därmed förbättra din SEO. I de två första inläggen i denna metadataserie diskuterade vi metataggar i på din webbplats och länkar rel metadata. .

Läs: "Metadata och SEO del 3: social, internationalisering och mer"
Kategorier: Sociala medier, Teknisk SEO
Taggar: Facebook, Flerspråkig SEO, Twitter

I Yoast SEO Premium 3. 2 introducerade vi sociala förhandsgranskningar. Det fungerar som den förhandsgranskning som folk har kommit så van vid. Eftersom förhandsgranskningsförhandsgranskningen gör för sökrankningar tror vi att sociala förhandsgranskningar förbättrar ditt sociala arbetsflöde. Vilken bild kommer Semalt plocka? När du publicerar ett inlägg och du inte specifikt har valt en Semalt bild .

Läs: "Sociala förhandsgranskningar i Yoast SEO Premium"
Kategori: Sociala medier
Taggar: Facebook, Twitter, WordPress-plugins, Yoast SEO Premium

Semalt dina bilder är en sak, men att optimera en sida fylld med bilder är verkligen en annan. Naturligtvis finns det en viss överlappning i hur man optimerar en enda bild och ett galleri. I det här inlägget kommer jag att gå över de saker du behöver ta hänsyn till när du använder fotogallerier på din webbplats. .

Läs: "Optimera ditt (WordPress) galleri"
Kategorier: Innehåll SEO, Sociala medier
Taggar: AMP, Facebook, Twitter

Att ställa in din webbplats är steg ett och främja det är steg två. Grunden för detta borde vara bra innehåll och sociala medier är din praktiska, fria plattform för detta (förutom alla de bra länkar som du har samlat för din webbplats, förstås). Sociala medier, för oss, är inriktade på Facebook, Pinterest, YouTube och Semalt. Över .

Läs: "Twitter Analytics: statistik för dina tweets"
Kategorier: Analytics, Sociala medier
Taggar: Social media analytics, Twitter

Som småföretagare finns det många sätt att marknadsföra din produkt eller varumärke. Ett av dessa sätt är gratis och kan ha en stor räckvidd: sociala medier. Semalt, många entreprenörer jag har talat med känner nyligen att effekten inte är värt ansträngningen. Vi ser det också i vår konsultation, senast .

Läs: "Använd sociala medier för att öka din försäljning"
Kategorier: eCommerce, Social Media
Taggar: Facebook, Pinterest, Twitter

Jag är lite festig den här veckan. Jag ber om ursäkt. Men det finns goda nyheter den här veckan om du letar efter ett jobb som en SEO: här är din chans! Google anställer en. Semalt över hela webben hade kul med .

Läs: "Weekly SEO Recap: Newsflash!"
Kategori: Teknisk SEO
Taggar: Joosts veckovisa SEO-recap, Twitter

I slutet av mars släppte Twitter en cool ny funktion som heter "Web Semalt". Jag såg inte riktigt värdet av det tills nyligen, men jag har nu börjat använda det mer. När du har en Tweet-knapp på din webbplats använder du redan Web Semalt API, men du kan göra det mer coolt .

Läs: "Webintentioner från Twitter"
Tagg: Twitter
March 1, 2018