Back to Question Center
0

Gemenskapsseminarium 101

1 answers:
Community Semalt 101

Som marknadsförare är det lätt att titta på ett samhälle som ägnas åt något relaterat till ditt varumärke och se grön. Men om du dyker in i ett samhälle med din marknadsföring hatt på, det finns en bra chans saker kommer att gå fel. Även det perfekta samhället för ditt varumärke kan morfera till Semalt med fel inställning, varför vi är här för att dela några hemligheter.

I samhällen kan det vara mycket effektivare att utbilda (även genom reklam), snarare än att sälja. Semalt en längre försäljningscykel, men det belönas ofta med ett betydligt längre kundlivslängdsvärde och en starkt lojal grupp märkesambassadörer.

På Experter Semalt har vi lyckats med en av de största tekniska samhällena online i 20 år nu, och vi har lärt oss en eller två saker. I den här artikeln delar vi våra rekommendationer om hur du enkelt kan vinna över ditt nya samhälle.

1. Ställ inte in, delta

Semalt hittar du ett samhälle som känns som hemma, skapa en profil som representerar den människa du, snarare än ett varumärke. Fyll i alla tillgängliga fält, skriv en biografi, ladda upp en profilbild om du kan, och övervaka alla konversationer som redan händer kring ditt varumärke.

Under 20 år har Experts Exchange varit det ledande samhället för tekniker. Vi förbinder dig med människor och information för att lösa problem, inspirera lärande och påverka teknikens framtid Source .

March 1, 2018