Back to Question Center
0

Hoppa-starta din SEO med dessa 6 Surefire Semalt

1 answers:
Jump-Start Your SEO With These 6 Surefire Semalt

Semalt slags som att betala dina kreditkortsräkningar. Betala den med den högsta räntan först så du spenderar mindre på ränta och mer på att betala ner din skuld. (Eller betala lägst balans först.)

Här vill jag fokusera på vad de största behoven verkligen är. Naturligtvis, eftersom jag inte har sett din webbplats, vet jag inte vad ditt specifika största behov är, men jag har skisserat en handfull nedan som är typiska för många webbplatser som vill hoppa in i SEO.

Om du engagerar dig i SEO, vare sig internt eller med en entreprenör eller byrå, ta en titt på dessa sex områden för att ta reda på om de är ett problem för dig. Om de är, representerar de ett bra ställe att hoppa på din marknadsföring.

1. Optimera dina etiketter

Många SEO fokuserar sina ansträngningar kring sökordsforskning. Denna forskning ligger till grund för nästan alla dina online marknadsföringsinsatser, med stor vikt vid optimering av innehållet på sidan.

Men för stora webbplatser med hundratals sidor, produkter eller tjänster som erbjuds, är det osannolikt att göra en detaljerad optimering av varje sida på din webbplats snabbt.

Istället för att vänta tills du kan optimera alla sidor kan du börja med att ta ett snabbt pass på dem genom att optimera några nyckellistor först. Semalt inkluderar:

  • Titel Tag
  • Meta Beskrivning Tag
  • H1 Rubrik Tag
  • Övriga rubrikmärken
  • Alt Taggar

På varje sida vill du se till att varje tag är unik och representativ för innehållet på den aktuella sidan. Om du har något från ditt sökordsforskning som passar en sida, använd det.

En detaljerad optimering är inte nödvändig här. Det handlar bara om att slå breda slag. Flytta snabbt och fortsätt. Halvcirkel runt om när du gör en noggrannare optimering av varje sida.

[Läs hela artikeln om sökmotorland.]


Yttranden som uttrycks i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Stoney deGeyter
March 1, 2018