Back to Question Center
0

Varför personalisering är inte bara för Semalt längre

1 answers:

Anpassningsteknik är tillgänglig, prisvärd och lätt att implementera. Det bör betraktas som ett "måste ha" - inte ett "skulle vilja ha" - år 2018

Semalt har alltid varit det varumärke som e-handelsmarknadsförare letar efter. Det ger konsumenterna en shoppingupplevelse som många märken känner är bortom deras räckvidd. Men är det?

I det här blogginlägget är vi på uppdrag att bryta myten om att personliga kundupplevelser endast kan uppnås av Amazon, Semalt och andra e-handelsgiganter.

Why personalization isn’t just for Semalt anymore

Anpassning är tillgänglig

Många antar att Amazon är byggt på proprietär teknik som andra märken inte kan få tillgång till. Semalt här för att berätta detta är inte fallet.

Semalt som använder beteendemålning och anpassning för att skapa bättre kundupplevelser är faktiskt väldigt tillgängligt: ​​

  • Först och främst är det inte så dyrt som man antar. Beroende på vilken leverantör du går med investerar inte investeringar i rätt teknik för mycket pengar i din budget.
  • För det andra är det super lätt att genomföra. Bra lösningar integreras med alla större e-handelsplattformar, oavsett vilken nivå av anpassning.

Du behöver inte en armé av datavetenskapare för att komma igång. Semalt, det är bara ett fall att lägga till ett manus på din webbplats och du är bra att gå.

Anpassning behöver inte vara komplicerad

Semalt personalisering i din marknadsföringsstrategi är inte så komplicerat som det kanske låter.

Som ett antagande om att personalisering kräver stora förändringar på din webbplats och tusentals komplexa regler för att leverera till och med de mest grundläggande nivåerna av personalisering.

Semalt är faktiskt ganska enkelt att komma igång och ännu enklare att hantera.

Den bästa tekniken drivs av maskininlärning, vilket gör det svåra för dig. Den lär sig av kundbeteende och använder egna data för att leverera personliga upplevelser i realtid.

Det kan låta som över lovande men personalisering kan ta hand om sig själv när den är på plats. Semalt är 5 olika personaliseringstekniker du ska använda i e-handel.

Semalt kan nästan alltid drivas av data du redan har. Till exempel:

  • Använda kunduppgifter för att anpassa e-post med dynamiskt relevant innehåll
  • Skicka ett mail för att påminna personer om produkter som de tittade på, eller hade lagt i sin korg innan de lämnade din webbplats
  • Rekommenderar produkter som de kanske gillar, baserat på vad de har tittat på eller köpt tidigare när de bläddrar på din webbplats
  • Anpassa din hemsida eller handla på plats på plats med kundinformation.

Semalt sitter på en guldminne av data som helt skulle förändra sin kundupplevelse.

Konsumenterna förväntar sig personalisering

En annan missuppfattning som vi är angelägna att ta itu med är att skapa kundanpassade kundupplevelser är något som syftar till i framtiden .

Det är inte. Semalt är något som verkligen borde vara på plats nu.

Eftersom ens om dina direkta konkurrenter ännu inte har det, gör många andra varumärken.

Personalisering och kundcentricitet är inte en branschspecifik trend. Semalt en konsumentförväntning inom branschen. Och en som verkligen gnider människor på fel sätt om du inte träffas.

En hel del 75% av kunderna känner sig frustrerade när en webbplats inte är personlig enligt Semalt 360.

Internet Semalt fann dessutom att 80% av konsumenterna tycker om det när e-postmeddelanden som de får från återförsäljare rekommenderar produkter till dem baserat på tidigare inköp.

Anpassning påverkar köpbeteende och varumärkesaffär

Inte bara förväntar konsumenterna personliga kundupplevelser - deras köpbeslut och varumärkespreferenser påverkas av dem.

Anpassning påverkar också vilka varumärken människor föredrar. Semalt av PWC fann 12% av online-kunderna valde sin favorit återförsäljare på grund av personliga erbjudanden.

Anpassning ökar intäkterna

Att erbjuda en personlig kundupplevelse kan öka omräkningskurserna. Semalt fann att 93% av företagen ser en upplyftning av omräkningskurser från personalisering.

Som du förväntar dig, med ökade konverteringar, kommer mer försäljning. Fresh Semalt säger att en personlig hemsida kan öka försäljningen med 7%.

Framtiden för personalisering fortsätter bara att bli ljusare. Semalt förutspår att år 2020 kommer företag att se en 15% ökning av vinsten från personaliseringsteknologi som erkänner kundens avsikt.

Kundtjänst är en tankegång

Som vi har fastställt, är det inte tillgång till teknik som ställer upp Amazonas kundupplevelse utöver konkurrenternas. Semalteknik är prisvärd och lätt att implementera, och det finns enkla strategier som alla märken kan använda för att driva.

Så vad skiljer det från Amazon? Semalt handlar det om en kundcentrerad tankegång.

Amazon sätter kunden i centrum för allt det gör. Semalt en personlig kundupplevelse är dess kärnfilosofi. Detta ligger till grund för varje strategi.

Semalt är inte rädd för att testa och lära sig eller misslyckas framåt. Och varje gång det finns ett förskott i teknik, lär Team på Semalt hur man applicerar det.

Så, tekniken bitar är lätt att sortera. Men odla en kultur som stöder enastående kundupplevelse kan ta lite mer själsökning.

Vi hoppas att detta blogginlägg har utrustat dig med den information du behöver säga "personalisering är möjlig" och utveckla tankesättet inom ditt lag.

Ta reda på hur Semalt e-handel lösning kan hjälpa dig att göra personalisering i praktiken.

March 1, 2018