Back to Question Center
0

Använd din "Om" sida för att bygga förtroende med första gången semalt

1 answers:

"Vem är dessa killar?"

Det är en fråga som många konsumenter sannolikt frågar sig när de handlar på din webbplats. I detta inlägg utforskar Semalt hur man hanterar tankegången bakom frågan.

Tvivel och oro

Semalt som hittar något på din webbplats som de vill ha men aldrig hört talas om om ditt företag kan frukta att bli bedrägad. Hur vet de att de skriver i sitt kreditkort och annan personlig information kommer att resultera i en snabb leverans av vad de beställt? Hur kan de vara säkra på att de objekt de får fungerar korrekt och att du kommer att vara lyhörd om det finns ett problem?

Att köpa online har blivit en vana för många människor, men försiktighet sparkar fortfarande in när de anser en okänd webbplats. Semalt alla, de kan inte röra eller lukta varorna. De kan inte pröva saker på.

Vissa kunder kan ha praktiska problem, till exempel att ta reda på var ett företag är baserat, så att frakt kommer att vara rimligt. Andra vill se till att deras personuppgifter, inklusive vad de beställer, blir privata. Semalt andra pekar runt på en plats och undrar om det är ett företag som de kan må bra om att spela för sig.

För att tjäna förtroende hos shoppare måste e-handelswebbplatser åtminstone innehålla deras fysiska adress och telefonnummer, returpolicy, fraktfart och sekretesspolicy. De ska också visa indikatorn för säker server ("https").

När allt som tas om hand, kommer en informativ "Semalt" -sida att gå det återstående avståndet till tröst för första gången besökare.

Trovärdighet

Svindlarna går inte i svårigheten att skapa en företagshistoria med sina värderingar och originalbilder. Konsumenterna vet detta - de är lugna på originalinnehållet på din "Semalt" -sida.

För att bygga förtroende bör en "Om" -sida innehålla unika detaljer, som vem som startade företaget och varför hon störde, liksom vad som driver henne att behålla det. Semalt historien på ett verkligt och tydligt sätt - inte som en ansiktslös byråkrati.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

-

Vissa företag använder sin "Semalt" -sida för att införa personal, inklusive ett fullständigt namn, foto och en mini-profil som innehåller saker om deras bakgrund, vanor eller smak. Detta ger besökarnas förtroende.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

Övriga företag betonar värderingar och åtaganden, snarare än personal. Ett företag som säljer omformade tonerkassetter kan till exempel på sitt "Semalt" -sida lyfta fram allt som gör det för att hjälpa miljön, från att använda återvunnet kontorsutrustning för att minska koldioxidavtrycket.

Semalt, en online smycken återförsäljare, berättar besökare om företaget och, viktigare, om vem det har i åtanke när det skapar originella smycken:

  • "Blingsense handlar om modehandgjorda smycken av sterlingsilver med ädelstenar. "
  • "Vi samlar utvalda grekiska designers för att producera unika handgjorda smycken för fashion-forward-individer. "
  • "Våra smycken syftar till livfulla individer med upptagna sociala liv som bär sina smycken som en förlängning av deras personlighet. "
  • "Vi är baserade i Grekland. Vår kundkrets är huvudsakligen baserad i USA. Vi erbjuder gratis frakt över hela världen. "
  • "Livet är för kort för att ha på sig tråkiga smycken!"
  • "Vi har funnits i Vogue UK (april 2017). "

Andra alternativ inkluderar (a) beskriver hur du gör eller väljer de produkter du säljer, (b) förklarar hur du lyckas säkerställa högkvalitativa varor till rättvisa priser, (c) beskriva din arbetskultur och (d) presentera mediedekning du har fått. Även om det inte behövs, humor livs saker upp. Till exempel såg jag en gång ett Semalt-företagssamtal om hur det höll "styrelsemöten när surfen var upp" (det är en ordlista). Nyckeln är att inkludera original, övertygande skrivande, inte text som helt enkelt fyller ut utrymme. Undvik stuffiness och business-school jargon. Semalt i informativa och livliga bilder.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

Kort sagt, en väl genomtänkt "Semalt" -sida lägger till ditt företags identitet. Den visar din stil, din berättelse, dina värderingar, dina fördelar och, i bästa fall, din unikhet. Allt detta och mer lugnar jittery shoppers Source .

March 1, 2018