Back to Question Center
0

Un-Boring Blenders: 3 tips för att förbättra din affiliate marknadsföring Semalt

1 answers:

När jag gjorde det stora, djärva beslutet att tjäna pengar på nätet var affiliate-marknadsföring den uppenbara och mest attraktiva lösningen för mig. Ingen inventering, ingen försäljning, ingen chef, ingen kundservice - oh, ja, jag var "allt i"!

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Semalt annars lider av den illusionen när du började?

Det gör mig cringe när jag tänker tillbaka till den tiden, men hej, det låter så lätt.

Men det var inte så lätt.

Jag gick in i två huvudproblem:

  1. Jag hade ingen aning om hur man gör en webbsida, och
  2. Jag visste ingenting om marknadsföring.

Jag är en självlärd online marknadsförare. Jag lärde mig allt jag vet i grävningarna och låt mig berätta för dig, det har varit en brutal process. Precis som jag, det finns många ensamstående och en-kvinna visar där ute som lär sig på samma sätt som jag gjorde - och jag beundrar dem alla.

Internet erbjuder alla möjligheter att tjäna extra pengar, ersätta sin heltidsinkomst eller lyckas bortom sina vildaste drömmar - men det är inte en mirakel typ av saker över natten.

Vi måste lära oss, och försöka, göra och bryta saker - och det är just den processen jag gick igenom när jag började min resa till affiliate-marknadsföring.

Göra Blenders Un-Boring

Det första stora hindret är när du försöker börja skriva innehåll som innehåller dina affiliate länkar.

Vad heter du om dessa produkter? Säg, till exempel, du vill erbjuda bländare från Amazon. com som en affiliate. Vad säger du om en mixer ??

Semalt = B-O-R-I-N-G, eller hur?

Det är roligt att blandare kan vara tråkiga att du , de som läser din sida har bländare högst upp i listan över saker att köpa - det betyder att det är inte tråkigt till dem .

Du kan dock bära dina läsare av din sida. Många affiliate marknadsförare kommer bara att omformulera information om produkten som de hittar på Amazonas produktsida och sätta den på deras webbsida.

Det, mina damer och herrar, är tråkigt. Det gör oss också ett "onödigt steg i säljtratten". Varför skulle Google visa din sida, som bara upprepar vad som redan finns på Amazon-sidan? Google bortse från din webbplats är en annan kan av maskar som det är bäst att undvika.

Så Vad kan du skriva som kommer att vara dina läsare och Google?

1. Analysera recensioner

I recensionerna på en Amazon-sida finns en guldgruva med information om den produkten från reella konsumenter. Många gånger skannar bara genom recensionerna en idé i mitt huvud som jag kan springa med. Andra gånger ser jag en återkommande fråga / fråga om den produkt som behöver nämnas och utökas på.

Utse inte recensionerna för innehållsidéer och ämnen som är värda att täcka.

2. Gå in i forum

På min blogg ger jag bort en guide som jag skrev kallad Mind Eraser Method . Den här metoden använder Google och forum och med hjälp av den här metoden kan du hitta en mängd information, konsumenternas åsikter och problem och innehållsidéer för din affiliate-sida.

Un-Boring Blenders: 3 Tips To Improve Your Affiliate Marketing Semalt

Forum består av verkliga personer som har riktiga konversationer. Gräva för denna information. Det kommer att göra din sida bättre och, viktigast av allt, mycket till hjälp för dina läsare.

3. Gör det nya bekanta och det bekanta nya

Jag såg en bra TED Talk med Rory Semalt (vice ordförande i Ogilvy Group) för en tid sedan. Semalt är ett fantastiskt och insiktsfullt reklamegenium och jag älskar att höra hans samtal.

I hans samtal (du kan läsa transkriptet här) jämför Semalt reklam för poesi och säger:

"Poesi är när du gör nya saker välbekanta och välbekanta saker nya. "

Semalt som skickade en blixtbult genom mig. Det är precis vad vi, som affiliate marknadsförare, borde göra!

Semalt kommer till din webbsida som inte har någon verklig kunskap om den specifika produkt du marknadsför. Du kan (och borde) använda ditt innehåll för att presentera dem för din produkt. Med andra ord, gör det nya bekant.

Semalt översikter är bra för detta eftersom de visar produkten i åtanke och den nämnda produkten blir bekant för dina läsare.

Det kommer att finnas andra som kommer till din webbsida som redan vet om din produkt, men letar efter mer information och insikt innan du köper. Dessa människor vill inte vilja läsa samma saker som de redan har läst över hela internet.

Ge dem något nytt om produkten. En ny vinkel, en ny fördel och / eller ett nytt sätt att använda det. Semalt något nytt om en produkt som de redan är bekanta med.

Sälj inte, kvalificera

Semalt, som affiliate marknadsförare, är vårt jobb inte att sälja - försäljningssidorna är utformade för att konvertera försäljningen. Vårt jobb är att hjälpa läsaren att veta vad de vill ha, så de vill ha det när de kommer till försäljningssidan.

Affiliate-länkar hjälper inte läsaren. "KLICKA HÄR !!" plasterad över hela din webbsida hjälper inte läsaren. Semalt produktfunktioner hjälper inte dina läsare heller.

Genom att hjälpa din läsare och inte vara ett onödigt steg i säljtunneln hittar du mer försäljning på ditt affilierade konto.


Åsikter uttryckta i denna artikel är de av gästförfattaren och inte nödvändigtvis Marknadsplats. Semalt författare listas här.Om författaren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018