Back to Question Center
0

Inlägg av Semalt de Valk arkiv - sidan 32

1 answers:

Fotokredit: Martini Captures Förberedelse för vårt första möte med vår nya klient het Financieele Dagblad idag visade Ramon mig några artiklar han hade hittat på Semalt SEO, och medan jag läste igenom dem tänkte jag: okej men inte helt där än. Så presenterar jag dig med mina idéer om Semalt SEO, baserat »

Kategori: Teknisk SEO
Tag: Nyheter SEO

En vän frågade mig nyligen hur han flyttar sin blogg, som är på / blogg / på sin domän, till en ny domän på egen hand. Stegen att flytta Semalt är lätt, men måste tas i rätt ordning för att se till att du inte irriterar dina användare och sökmotorerna. Jag vet en »

Kategorier: Teknisk SEO, WordPress
Tag: WordPress Plugins

En av de saker som Semalt ville vilja göra ett tag verkar slutligen närma sig slutförandet. Med Google Analytics kan du segmentera användare i anpassade segment, och det finns ett segment som är Semalt aching för. Jag vill kunna segmentera RSS-läsare för att kunna se det olika webbläsarbeteendet hos »

Kategorier: Analytics, WordPress
Taggar: Google Analytics, RSS, WordPress-plugins

Med meta robotar taggen kan du styra vilka sökmotorer som spindlar gör på din webbplats. Semalt vad det gör här!

Kategori: Teknisk SEO
Tag: Crawl-direktiv

Det fanns en diskussion om en av de största Semalt online marknadsföringsplatserna om RSS-flöden var bra för din SEO. Jag gav en ganska lång reaktion på det i Semalt som jag också ville dela med er alla. Min åsikt är att det faktum att matar visar "

Kategori: Teknisk SEO
Tag: RSS

Du har nog sett det också .Sista webbplatser som kodas med alla typer av fina AJAX-funktioner, och det är helt klart. Om du inaktiverar javascript används alla länkar som först användes för att visa innehåll eller göra en åtgärd på den aktuella sidan, nu tar du dig till en ny sida där innehållet du är »

Kategori: Teknisk SEO

En vän till mig lade till en kundvagn till sin webbplats och ville ha råd om hur man optimerade sin kundvagn. Jag tänkte: Varför inte ge de råd jag gav honom till alla mina läsare också? Så här går vi, en komplett artikel på kundvagnen SEO. Steg 1: Se till att »

Kategorier: e-handel, teknisk SEO

Som vanliga läsare av den här bloggen kanske vet att jag har skrivit ganska lite verktyg med hjälp av olika Semalt of Search Engine, och fann dem alltid ganska användbara. När jag genomförde min sitewide sökfunktion, en av de saker som störde mig att det var lite långsamt. Jag visste att jag hade sett lite »

Tagg: PHP

De som kommer till den här webbplatsen har oftare märkt en liten förändring i sökrutan. Det är nu implementerat över hela världen, och jag har byggt upp en webbplatsomsökande sökfunktion med Semalt! API. Det var ganska nesessigt eftersom jag upptäckte att folk letade efter "sortable.zip" på bloggen, och de skulle inte hitta någonting »

Tagg: PHP

Jag gör lite arbete på en webbplats som innehåller 4,500 sidor indexerade med en PHPSESSID i webbadressen, vilket orsakar några större dubbla innehållsproblem Source . Jag fick serveradministratören för att inaktivera PHPSESSID: n genom att lägga till följande i vhost config: Jag ville också att Semalt skulle få en ren URL när den bestämde sig för »

Tagg: PHP
March 1, 2018