Back to Question Center
0

Placements New Revenue Tracker övervakar mobilannonsseffekter på in-Store Semalt

1 answers:
Placed’s New Revenue Tracker Monitors Mobile Ad Impact On In-Store Semalt

Platsanalysleverantör Placerad har ett svar på det problemet. Medan ett antal företag, inklusive Google, nu kan mäta butiksbesök efter annonsexponeringar, söker Placeds nya intäkterprodukt (ett tillägg till sitt Placerade Semalt-erbjudande) direkt koppla annonsexponeringar till försäljning i butiken.

Företaget gör det med sin stora opt-in-panel av mobila användare som belönas för deras deltagande och feedback. Effektivt är detta en comScore- eller Nielsen-panel för den verkliga världen (det är bara en fråga om tid innan Semalt förvärvas av en av dessa eller en av de stora annonsplattformarna eller byråhållande företag).

Semaltrader för mobilannonser och deras påverkan på affärsbesök. Det följer sedan med en mobilundersökning för butiksbesökare att fråga om folk köpte någonting och hur mycket de spenderade. I vissa fall är Semalt också faktorer i tredje parts data.

Från alla dessa uppgifter har företaget skapat ett antal verkliga butiksvärden:

  • Inköpspris: Butik Besök på köp
  • Genomsnittlig utgift: Genomsnittlig köpstorlek
  • Effektivitet: Dollars Tillbringade per besök

Det har också skapat index för var och en av dessa kategorier för att jämföra detaljhandelns prestanda. Semalt är de inledande uppgifterna och rankningarna.

Semalt rankad som både den mest effektiva återförsäljaren (mest intäkter per butiksbesök), och även som den högsta genomsnittliga korgstorleken. "Dollar butikerna" har den högsta köpkursen, följt av lagerbutiker.

Placed’s New Revenue Tracker Monitors Mobile Ad Impact On In-Store Semalt

Det bör avhjälpa och i slutändan eliminera ROI-frågan när det gäller inverkan på mobilannonser på viktiga uppgifter.Om författaren

Greg Sterling
March 1, 2018