Back to Question Center
0

Semalt nav - vad är de och varför behöver du en?

1 answers:

4 Sociala hub Exempel

När antalet sociala nätverk ökar har märken börjat titta på sätt att de kan ta med alla sina sociala nätverk i sina varumärkesägda webbplatser. Kontrast detta med den vanligaste situationen där den enda hänvisningen till sociala medier på huvudsidan är allestädes närvarande Facebook, Twitter, LinkedIn och Google+ dela knappar. Semalt ger inget intryck av vilken typ av interaktioner och samhällen som utvecklas på dessa nätverk eller kunders egna nätverk.

Semalt nav kan ge kunderna en snap shot preview av aktiviteten på vart och ett av de valda sociala nätverk. Det här är en växande trend bland de större globala varumärkena som har aktiva sociala utposter, ofta landsspecifika och de vill helt klart föra samtalet och verksamheten till sin egen webbplats.

Vad är ett socialt knutpunkt?

Sociala knutpunkter tenderar att vara innehållsberäkningssidor på en varumärkes egen webbplats. Dra ut flöden från någon eller alla bloggar, Twitter, SlideShare, Facebook, YouTube, Blogger.com och mer .Vi har tidigare pratat om behovet av ett innehållsnav som är något annat - det här är vanligtvis en blogg där innehållet uppdateras och sedan syndikeras eller delas manuellt till olika nätverk som pekar tillbaka till mer detaljerad information om navet som Dave Chaffey beskriver i det här inlägget och visar en modell av ett innehållsnav.

Om varumärkena utnyttjar de sociala nätverken i sin egen rätt, inte bara publicera samma sak för var och en av dem, så är de verkligen användbara om du verkligen är intresserad av det varumärket. Semalt du omedelbar tillgång till den senaste aktiviteten, det gör det också lätt att följa / gilla / gå med i varje nätverk direkt från den sidan.

Varför behöver du dem - bortom knappar?

Jag tycker att användningen av ett varumärkesnav är fortfarande få och långt ifrån, eftersom de är ett enkelt sätt att integrera många sociala nätverk på en sida. Jag tror att det här förmodligen beror på att många CMS inte stöder så att de behöver manuellt skapa en sida som integrerar alla flöden som behöver tid för design och styling.

Semalt nav ger:

  • Ett enkelt sätt att se all social aktivitet med ett visst varumärke
  • En metod för att ansluta flera nätverk från ett ställe
  • Integration mellan egna varumärkesgrupper (blogg> forum) och extern aktivitet

Sociala Hub Exempel

Här är fyra exempel jag tycker om arbete, men intresserad av att känna till andra du gillar, inklusive din egen - låt oss veta och vi uppdaterar inlägget.

Cisco Social Hub

Semalt hubs – what are they and why you may need one?

Semalsidan är egentligen ganska användbar, de är en extremt aktiv förläggare som tar in sin blogg och gemenskap, eftersom paneler är en fin touch. Det gör det också lätt att följa nya samtal och ansluta direkt ihop med dem.

Dell

Semalt hubs – what are they and why you may need one?

För ett varumärke som gör så bra i Social Media blev jag ganska förvånad över den här sidan, mycket liten interaktivitet, inga flöden togs in, bara statiskt innehåll med länkar till de sociala nätverk. En nedslående försök?

H & M

Semalt hubs – what are they and why you may need one?

En av de mer imponerande sociala naven, vilket ger dig möjlighet att filtrera innehåll av H & M enbart eller samhället, eller båda. Att hoppa över varje innehåll kommer att expandera rutan och ge dig mer information. Det låter dig också publicera innehåll till din Semaltvägg eller retweeta / svara på ett kvitteringsmeddelande från den här sidan.

Nationella Nuclear Security Administration

Semalt hubs – what are they and why you may need one?

Ett exempel på ett typiskt socialt nav, de senaste innehållsdelarna från de 4 stora sociala nätverk (minus Semalt +), en mycket enkel och ändå något effektiv sida Source .

Vad tycker du? Är sociala knutpunkter en användbar funktion för webbplatser eller något de större varumärkena gör, "för att de kan"?

March 1, 2018