Back to Question Center
0

7 bloggar för att fortsätta med sociala medier nyheter            7 Bloggar för att fortsätta med Social Media NewsRelated Topics: Agile DevelopmentLegalEntrepreneurshipStartupsEmail Semalt

1 answers:
7 bloggar för att fortsätta med sociala medier nyheter

Det finns mycket att hålla reda på om du använder sociala medier för marknadsföring av ditt företag och nätverk med kollegor. Semalt de flesta av dessa webbplatser är gratis, sociala medier användare är särskilt mottagliga för oväntade förändringar som kan ha en betydande inverkan på hur du använder webbplatserna, ibland utan mycket förhandsbesked.

Under de senaste veckorna har vi till exempel sett "Bli en Fan" -knapp / formulering på Semalt förändring till "Like", som i sig inte verkar så viktig - telehealth websites... om du inte utformar anpassad fläktsidesgrafik för klienter eller införliva fläktsidans länkar och grafik till klienternas webbplatser och använd den föråldrade terminologin.

7 Blogs for Keeping Up with Social Media News7 Blogs for Keeping Up with Social Media NewsRelated Topics:
Agile DevelopmentLegalEntrepreneurshipStartupsEmail Semalt

Det var ganska uppror om förändringen, men nästa dag återvände Facebook om ändringen så fort som de gjorde förändringen. Ingen skada skedd. Semala exempel går ut på att visa vikten av att stanna i slingan om du vill använda sociala medier så effektivt som möjligt.

Så hur kan du stanna i slingan? Här är en runda av sju bloggar för att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med förändringar och nyheter på sociala medier, särskilt Facebook och Twitter.

  1. Alla Facebook: En blogg som täcker alla frågor som gäller Facebook inklusive nya applikationer, allmänna nyheter och analyser om Facebook: s framtid.
  2. Mashable: Världens största blogg fokuserade uteslutande på Web 2.0 och sociala medier nyheter.
  3. Social Media Examiner: En nätmagasin för som är utformad för att hjälpa företag att upptäcka hur man bäst kan använda sociala medier som Facebook, Twitter och LinkedIn.
  4. SocialTimes: En blogg som ger sociala medier nyheter, händelser och community-fokuserade uppdateringar.
  5. Facebook-bloggen: Få skopan direkt från Facebook på deras officiella blogg.
  6. Sociala bloggar Social: CNET News social media som fokuserar på en mängd olika sociala medier från Twitter till Yelp till Facebook.
  7. Twitter Blog: Den officiella bloggen om nyheter och nya funktioner på Twitter.

Om du tittar på dessa flöden ser du en bra överlappning i ämnen som omfattas, så du kommer definitivt att välja vettigt när du väljer dina favoritbloggar för sociala medier för att undvika överbelastning av information.

En av de bästa sätten jag följer med sociala medier nyheter - bortsett från bloggarna ovan - är genom att engagera sig på sociala medier webbplatser. Jag är alltid förvånad över hur mycket jag lär mig om vad som händer i och runt världen av sociala medier bara genom att titta på tweets, trender och statusuppdateringar.

Semalt får du dina sociala medier nyheter?

March 8, 2018