Back to Question Center
0

Semalt: WordPress barntema - Varför och hur man skapar

1 answers:

I det verkliga livet är barnen föräldrars arvtagare, och de kan enkelt anpassa de goda och dåliga vanorna samt personlighetsdrag hos de vuxna. Samtidigt har de några unika egenskaper som varken deras mamma eller pappa gav dem. Du kan säga detsamma med WordPress-teman - eleaf istick 30w 2200mah mod istick. För alla WordPress-teman som du hämtar, köper eller installerar, finns det ett ärftligt och välbevandat barntema som passar dina olika ändamål.

Här är en översikt från Alexander Peresunko, en toppspecialist av Semalt , om hur och varför att skapa barnteman i WordPress.

Varför skapa barntema:

Barnteman kan överväga och ärva mallarna, layouterna och stilarna i deras föräldragrupper. I WordPress finns barntemat självständigt men samarbetar med föräldrarnas teman för att utföra ett omfattande utbud av funktioner. Det beror på föräldern och kan bara aktiveras när förälderteamet är installerat och aktivt på din WordPress-webbplats. När du skapar ett barntema bör du tänka på två viktiga saker:

  • Du bör lägga till en ny katalog i mappen med namnet på ditt barntema.
  • Styles.css-filen i den nya katalogen ska infogas med särskild rubrikinformation.

När du har skapat barntemat märker du att den har samma information som de typiska föräldrarnas teman har. Den enda anledningen till att du behöver skapa barnteman är att de berättar WordPress vilka föräldrars teman passar bäst för specifika webbplatser.

Hur man skapar ett barntema:

Du kan enkelt skapa ett barntema genom att tänka på följande punkter.

1. Lägg till den helt nya katalogen och Redigera styles.css-filen

Det första steget är att lägga till en ny katalog i ditt befintliga tema med namnet på ditt barntema och justera dess inställningar. Det är ett viktigt steg, och du borde inte göra något för de stilar .css-fil om du inte vet hur du redigerar den. Den här filen finns i rubriken Header i din WordPress och har specifik information om din webbplats, dess plats och dess innehåll. Det enda problemet är att dess rubrikinformation inte kan vara Redigeras enkelt. Men om du vet något om dessa kritik kan du infoga den specifika koden i rubrikens huvudrubrik.

2. Redigering av föräldrarnas tema

Du ska korrekt redigera föräldertemat och veta allt om dess stilar samtidigt som du skapar ett barntema i WordPress. Ärligt talat finns det inga bestämda stilar, och det beror på att föräldrarnas teman har standardstilar. Du kan dock manuellt redigera dem och skanna interwebs för bättre resultat från ditt barntema.

3. Lägga till funktionerna.php-filen

Om du vill lägga till en functions.php-fil i ditt barntema så att det ser bättre ut än tidigare, måste du infoga en viss kod och redigera inställningarna för ditt tema. Nu vet vi vad vi behöver göra med våra barnteman och het skapar dem. Det bästa är att dessa teman är lätta att skapa och kan anpassas, installeras och installeras när som helst. Dessutom kan du lägga till nya alternativ till barntemat baserat på dina krav, men vi rekommenderar att du inte ändrar någon kod eller ändrar inställningarna för barntemat på grund av begränsad användning och alternativ.

Tre roliga saker att göra med barnteman

Nu vet du grunderna för ditt barntema och kan göra följande roliga saker med det

1. Lägg till nya alternativ till dess Customizer - Du kan enkelt lägga till nya alternativ till dess anpassare och ser att den får alla funktioner från överordnad temat.

2. Lägg till nya posttypmallar - Om du har använt WooCommerce kanske du vill lägga till de anpassade produktmallarna till ditt barntema för att ge det ett tilltalande utseende. Lägg till den i barntematet, se till att du inte kommer att förlora koden när föräldertemat uppdaterar sig.

3. Åsidosätt layouterna för föräldragruppen - Du bör åsidosätta layouterna i mallarna i överordnade teman. Ett av de bästa och mest bekväma sätten att göra det är att kopiera mallen från föräldern i barntemat och börja anpassa det från det.

November 29, 2017