Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Teman - Är det bra att ändra dem?

1 answers:

Om du har en webbplats och hittade ett nytt WordPress-tema som ser perfekt ut och passar bättre än ditt föregående tema måste du ändra det så snart som möjligt. Om du är rädd för att ändra WordPress-temat kommer att göra att du förlorar ditt innehåll eller inställningar, är du helt fel. WordPress-teman syftar till att ge våra webbplatser och bloggar otroligt utseende, utan att störa inställningarna och platsen för vårt innehåll.

Tema Foundry är där du kan hitta ett stort antal teman, och det bästa är att du inte behöver oroa dig för att förlora dina inlägg, foton, sidor och ljudfiler. Allt innehåll lagras säkert i WordPress-databasen, och det nya temat kommer inte skapa några problem för dig - aboca spot.

Ivan Konovalov, en toppexpert från Semalt , kommer att granska ett par saker du bör se upp när du ändrar ditt WordPress-tema.

Anpassade posttyper:

Om du har använt temat som skapar anpassade posttyper kan du se att de flesta av dina inlägg försvinner direkt. Men det finns inget att oroa sig för eftersom de anpassade posttyperna kommer att visa översta menyalternativ på ditt WordPress-konto. Det betyder att du enkelt kan återställa dina filer och kan göra din webbplats att fungera normalt..Kundundersökningar eller Gallerier är de två anpassade posttyperna du ska gå med. Låt mig här berätta att Postmatic, Surf Office, Yeah Dave och tusentals liknande företag driver sina webbplatser med Make, ett WordPress-tema som är både professionellt och användarvänligt.

Menyer:

Om du har ändrat ditt WordPress-tema kanske du vill konfigurera de anpassade menyerna. För detta måste du skapa dem från alternativet Utseende → Menyer. Det hjälper till att styra visning av din navigationsmeny och fungerar som en effektiv sekundärmeny. När du ändrar WordPress-teman, se till att du har ställt in dina anpassade menyer och inaktivera alla menyer som inte används och har försvunnit från ditt nya tema. Du måste tilldela dina nya menyer en viss plats när ditt tema ändras, eftersom varje tema kommer att ställa in alla menyer på vanliga platser, vilket stör din webbplatss övergripande utseende.

och ikoner:

Precis som menyerna kommer dina widgets att drabbas av problemet med ändrad plats. Wordpress-teman är utformad för att visa alla tillgängliga widgets bara, och om du vill dölja eller visa några nya widgets måste du göra det manuellt. Du kan fixa widgets genom att navigera till avsnittet Utseende → Widgets. Om du använder Mac kan du ta skärmdumpen på hela skärmen genom att trycka på Shift + Cmd + 3.

Hur testar vi ändrade WordPress-teman?

Ett av de bästa och enklaste sätten att testa det nya WordPress-temat är att använda Preview-alternativet på sidan Utseende → Teman. Låt mig här berätta att det här alternativet inte alltid ger korrekta resultat, så du kanske vill publicera ditt tema för att kontrollera om det är bra för din webbplats eller blogg eller inte.

Slutsats - Förändringen är bra:

Det är sant att ändra WordPress-temat är bra eftersom det kommer att involvera fler och fler människor. De nya teman ger din webbplats ett friskt utseende och en imponerande personlighet. Samtidigt bör du säkerhetskopiera dina filer och vara redo att omfamna det nya utseendet på WordPress-webbplatsen.

November 29, 2017