Back to Question Center
0

Semalt Expert - 7 måste ha WordPress-plugin typer

1 answers:

Vi kan inte neka det faktum att över 25% webbplatser och bloggar drivs av WordPress, vilket gör det till det bästa innehållshanteringssystemet online. Det fanns tider då blogger.com var det enda valet för marknadsförare av innehåll och författare, men nu är WordPress allmänt använd och gillade på grund av dess förmåga att utvidga funktionaliteten hos en webbplats. I enkla ord kan du enkelt lägga till hundratals till tusentals plugins till din WordPress-webbplats och kan förbättra dess prestanda. Insticksprogrammen har gjort det enkelt för programmerare och icke-programmörer att bygga och underhålla en professionell webbplats. Du behöver ingen teknisk kunskap för att starta en webbplats eftersom WordPress-plugins finns där för att göra ditt arbete enklare och snabbare än någonsin - small home wired network. Vissa WordPress-plugins hjälper oss att öka webbplatsens eller bloggtrafik medan de andra hjälper oss att förbättra omvandlingsfrekvensen och minska avvisningsfrekvensen.

Oliver King, en ledande expert på Semalt Digital Services, har skräddarsytt 7 huvudtyper av WordPress-plugins du borde veta om.

1. Caching

Caching är en av de bästa och mest kända fasetterna för din online-verksamhet. Det kan drastiskt minska avläsningstiden på dina webbsidor och erbjuda en enastående användarupplevelse. Det här föreslår också hur du minskar studsfrekvensen på din webbplats och ger en bra inverkan på sökmotorerna, särskilt Google. Ju snabbare din webbplats laddas, desto högre och bättre rankas sökmotorn. Det borde inte vara någon överraskning att besökarna brukar navigera bort från din webbplats om den inte laddas inom fem sekunder. Därför måste du förbättra hastigheten på din webbplats med rätt typ av plugins. Även om det finns många alternativ tillgängliga, men de bästa WordPress-pluginsna är W3 Total Cache och WP Super Cache.

2. Teckningsoption

Du måste ha hört att pengarna finns i posten. Det här är vad de framgångsrika företagarna tror på. En stor lista över abonnenter kan hjälpa dig att växa ditt företag i snabbare takt och kan få dig massor av försäljningsledningar. Det kommer också att låta webmastersna få tillbaka besökare till sina webbplatser och bloggar snabbt..De bästa prenumerationsprogrammen för din WordPress-webbplats är nyhetsbrevsregistrering och WP Subscriber Pro.

3. SEO

Om du vill köra organisk trafik till din webbplats eller förbättra sökmotorns ranking bör du optimera dina webbsidor för SEO. Att lägga metatitlar, beskrivningar och metataggar manuellt är ganska hektiska och irriterande, men integrering av plugins till din webbplats tar bort den manuella testen och hjälper dig att lägga till relevant information på nolltid. De bästa och mest kända WordPress-pluginsna i detta avseende är WordPress SEO by Yoast, One SEO Pack och SEO Ultimate.

4. Analytics

Som faktum borde alla webbansvariga veta om rankningen av deras hemsida. Utan rätt kunskap om kvaliteten på din trafik kan du aldrig ta rätt marknadsföringsbeslut. Det är därför du borde integrera din webbplats och installera Google Analytics som analysverktyg på den. Jetpack är också bra att gå med eftersom det får rätt data till dig utan att skapa några förvirringar för dig.

5. Landningssidor

Landningssidor spelar en viktig roll för att förbättra och förbättra konverteringsfrekvensen. Om du vill vårda extra försäljning leder till marknadsföring av innehåll, marknadsföring av sociala medier och marknadsföring via e-post, bör du få effektiva målsidor. En målsida kan övertyga användarna om att anmäla sig till dina nyhetsbrev och göra inköpen möjliga. I WordPress finns det olika plugins som hjälper dig att skapa övertygande målsidor, men Landing Pages, Zedity och Optimize Press 2.0 är de bästa.

6. Relaterade och berömda inlägg

Nästan alla webbansvariga kämpar med problemet med hög avvisningsfrekvens. Användarna kommer till din webbplats, läser innehållet, gillar och delar det och navigerar bort till andra webbplatser. Detta händer när du inte berättar för din berättelse imponerande. En besökare spenderar inte mer än tre sekunder på din webbplats och du måste minska studsfrekvensen för bättre rankning av sökmotorer. De mest kända WordPress-plugins som kan lägga till Populära eller Relaterade inlägg på din webbplats är WordPress-relaterade inlägg, och du gör ett annat tillhörande inläggsplugin.

7. Social media integration

De sociala medierna hjälper oss mycket i online-marknadsföring. Nästan alla webbplatser fokuserar på att driva trafik från sociala nätverk. Med över nittio procent som använder Facebook och Twitter för att kommunicera med familj och vänner, är inget bättre än att använda sociala medier plugins för att engagera dem. De bästa WordPress-pluginsna i detta avseende är Ultimate Social Deux, Floating Social Bar och Social Links.

November 29, 2017