Back to Question Center
0

Semalt shopping cart / ecommerce plattform att välja? [duplicera]

1 answers:

Möjlig duplicering:
Vilket e-handelsskript ska jag använda?

Jag behöver bygga en e-handelswebbplats inom en snäv budget och schema. Självklart har jag aldrig gjort det förut, så jag har googled ut vad mina lösningar är och jag har dragit slutsatsen att följande inte längre var giltiga kandidater:

  1. Magento : Brant inlärningskurva
  2. osCommerce : gammal, dålig design, buggy och inte användarvänlig
  3. Zencart, CRE Loaded, CubeCart : baserat på osCommerce
  4. Virtuemart, uberCart, eCart : baserat på CMS (Joomal, Drupal, WordPress) som inte är nödvändigt för mitt användningsfall

Så slutligen minskade jag mina val till dessa lösningar:

  1. PrestaShop : lätt att använda, stor templerande motor (smarty) men många moduler är inte gratis köp än oumbärliga
  2. OpenCart : säkerhetsfrågor och inte ett bra stöd från huvudutvecklaren. Se här och här.

Såsom du kan se är jag lite förvirrad och om du kan hjälpa mig att välja en lättanvänd, lätt och billig (ej nödvändigtvis fri) e-handelslösning skulle jag uppskattar verkligen.

Förresten, jag är en Java / Grails programmerare men jag är också bekant med PHP och. NETTO. (inte med Python eller Ruby / Rails)

EDIT : Det verkar som om den här frågan är mer lämplig för Webmaster StackExchange-webbplatsen com / questions / 3315638 / php-ecommerce-system-vilket-ett-är-lättast att modifiera) vilket är ganska populärt Source .

February 7, 2018

Om du aldrig har gjort det tidigare och har ett ordentligt schema och en budget så skulle jag säga att du är dömd ändå och måste välja vad som har den kortaste inlärningskurvan för dig.

Bästa valet utav dessa skulle vara Magento men det har den längsta inlärningskurvan och du skulle vara bekväm med den här plattformen efter 6 månaders händer att arbeta med det. Jag skulle inte bry sig om att lära mig de andra eftersom de är slöseri med tid från företagareperspektiv. Speciellt sett från support och åldrande teknik sida.

Hänvisar till fakta har aldrig gjort det före och snabba schema och budget jag skulle föreslå att hyra butiksfronten istället (shopify, yahoo och så vidare, google hjälper dig att hitta dem). Det skulle minska kostnaderna för utveckling , förkorta inlärningskurvan och du kan börja sälja genast och du kan öka ditt företag med rimliga priser. Om du växer och har större budget så borde du tänka på att investera och genomföra din egen webbplats.

Försök Shopify .

Från personlig erfarenhet kan jag rekommendera dig Interspire kundvagn det är inte gratis men enligt min mening ganska kraftfullt och enkelt att använda. De tillhandahåller värdversion och serverlicensiering.

Jag använde zenvagnen tidigare och bara överförd till prestashop och måste säga att det är mycket bättre, lättare att använda / anpassa

men jag har inte försökt OpenCart så kan inte jämföra dessa två

Jag har hittat Magento, svår att lära, men värt ansträngningen.

En bra resurs för att förstå hur magneto-kod fungerar: Designers Guide

Awesome video tutorial serien: Bygga ett Magento-tema Börja att avsluta

Magento kan väl vara den mest robusta PHP-butikslösningen, men den är stor, resurs hungrig och inte lätt att implementera eller anpassa som andra noterade. Prestashop kanske inte är lika moget och det saknar många av de mer avancerade funktionerna, MEN det är imponerande lätt att lära sig både till utvecklaren / webbansvarig och till ägaren. Jag tror ärligt att det kommer att bli den mest populära lösningen på bara några år.

Jag kan säga från personlig erfarenhet att Prestashop är ganska bra. De brukade ha problem med att uppgraderingarna var svåra (1. 1 -> 1. 2 var så svårt att många inte gjorde det), men sedan 1. 3 Detta har inte varit mycket av ett problem. De utfärdar också vanliga säkerhetsuppdateringar och har ett aktivt forum för att hjälpa till med problem.

Min fru och hennes affärspartner är båda icke-tekniska personer, och de tycker att Prestashop är lätt att använda, så beroende på din kund som kan vara viktigt också.

Utvärdera de olika lösningarna genom att etablera några testprodukter. Läs sedan dokumentationen (och prova en provinstallation om möjligt) för att se hur de hanteras.

Till exempel behövde jag lite knepig hantering av textproduktegenskaper och variabel prissättning . För tre år sedan var ZenCart den enda lösningen som kunde göra vad jag behövde.

För kundvagnar, rekommenderar jag dig att ta en titt på Magento Commerce, OsCommerce, ZenCart och Prestashop. Om du letar efter något kraftfullt, borde du definitivt titta på Magento.

Tydligen Magento eCommerce med den starkaste backend och säkert.

Jag rekommenderar OpenCart, eftersom det är mycket användbart och enkelt att använda, speciellt om du är bekant med PHP. Med en bra blandning av recept för både nybörjare och mellanprodukter, OpenCart 1. 4 Mall Design Cookbook är ett måste.