Back to Question Center
0

3 skäl New York City är det bästa stället att starta ett tekniskt företag - Semalt

1 answers:
3 reasons New York City is the best place to start a tech company - Semalt

När det gäller riskkapitaldollar är det fortfarande svårt att slå Silicon Valley. De senaste siffrorna har Bay Area-företag gobbling upp cirka 15 procent av världens riskkapital. Faktor i San Jose och Los Angeles och den andelen klättrar till nästan en tredjedel av alla pengar som privata företag höjs år 2015.

Nya York Stad företag ökade bara 5 procent - trots att de var åtta gånger så folksamda som San Francisco och huvudkontor för många av världens största banker - six pack power health. Och ändå visar det sig att det är något av ett dubbelkantigt svärd.

Trots många arbeten hos många av världens mest eftertraktade företag anser nästan hälften av San Francis invånare att staden är på väg i fel riktning. Många San Franciscans har gått på skivan och skrivit öppna brev, att även de goda jobben inte kan täcka hyran och säger att det kanske inte skulle vara så dåligt om den proverbiella bubblan var släpp ut lite luft.

Ny York Stad, å andra sidan ligger mitt i bommen. Även om bostäder inte är billigt är det mycket billigare än San Francisco. Ny York lägger också jobb och växer löner snabbare än nästan i sin historia, trots en borgmästare som nästan alla antog vara mindre affärsmässig vänlig än sin föregångare. Här är tre anledningar varför jag är övertygad Ny York är världens bästa 30) starta ett företag (och det kommer bara att bli bättre).

Hyphen tech

När det gäller råa dollar lockar Silicon Valley betydligt mer, men Ny York andel av pajen växer faktiskt betydligt snabbare. Huvudföraren bakom den tillväxten är Ny York framgångsrika självdimension som huvudstaden i den så kallade "bindestreck tech " - de många underavsnitten av startups som anpassar sig till olika branscher: fin tech , mode tech , media tech och så vidare.

Det finns ingen energi som New York energi.

Dessa företag dra nytta av närhet till industrins aktörer - mitt företag ställning som mellanman mellan stora detaljhandlare och de varumärken som säljer till dem är ett perfekt exempel på denna konkurrensfördel. Ny York City har huvudkontor för Bloomingdale, Macy's, Coach, Ann Taylor och otaliga andra globala modeföretag. Denna förmåga att leva och arbeta i samma stad som stora aktörer gör det lättare att bygga superspecialiserade produkter.

Mer mångfald

En stor fördel med New York City s tech scen är dess större mångfald. Medan långt ifrån perfekta Nya York City företag är betydligt mer varierande än deras Silicon Valley motsvarigheter. Fyrtio procent av stadens tech anställda är kvinnor och en femtedel är människor i färg. Detta gör inte bara den stadens mångfaldiga befolkning; En del av anledningen Ny York har mer varierande tech arbetstagare beror på att företagen här erbjuder mer olika typer av jobb än de gör västerut.

Energi

Det finns ingen energi som Ny York energi. Själva staden fungerar som ett bränsle för rebeller, kreativa och friktänkare, vilket ger dem den drivkraft som krävs för att bygga intressanta, stora företag. Ny York Stad har en större studentpopulation, fler kulturella erbjudanden och en större utvandrargrupp än någon annan amerikansk stad Att locka nästan alla slags talang (och utvecklare kommer snabbt).

De 30 bästa icke-amerikanska startuppdateringarna använder nästan Nya York City som sitt amerikanska eller nordamerikanska högkvarter, vilket ger talangfulla arbetare med internationell CV och perspektiv. Överflöd av människor och idéer skapar en energi som du inte riktigt kommer i dalen. Det brinner innovationen och ger oss det bästa sättet att ta itu med de 60 timmars arbetsveckorna.

Ny York första europeiska bosättare var spejkar för det nederländska östra india Company , och britterna kämpade tand och spik för att hålla det under amerikan Revolution på grund av dess attraktivitet som en viktig hamn och plats för att göra affärer. Den mest framträdande grundfadern från New York , Alexander Hamilton, var USA: s första banker. New York Stad rikedom finansierade Panamakanalen och Marshallplanen. Som New York s tech samhälle fortsätter att växa, är det inte otänkbart att dess förmåga som inkubator för snabbt växande företag någonsin kan rival San Francisco.

Det är inte så fantasifullt, Michael Bloomberg projekterar att Ny York ny tekniska skola skulle kunna producera så många som 400 nya företag under sina första 30 år, för att inte säga något om det faktum att staden redan har fler studenter än Boston har människor. Under tiden har alla som någonsin ridit tunnelbanan vetat att Nya Yorkers vet hur man får saker gjort medan vi väntar.

Utvalda bilder: Thiago Leite / Shutterstock
March 10, 2018