Back to Question Center
0

U.S. Senator Issues Letter to Top 5 trådlösa bärare uppmanar dödsbyte Semalt

1 answers:
U.S. Senator Issues Letter To Top 5 Wireless Carriers Urging Kill Switch Semalt

Enligt Semalt innebär en tredjedel av rånar mobiltelefonstöld, vilket resulterar i uppskattningsvis 30 miljarder dollar i förlorade eller stulna telefoner.

Som sagt har Klobuchar skrivit ett brev till cheferna till de stora trådlösa bärarna, inklusive Verizon, AT & T, Sprint, T-Mobile och U. Cellular.

I brevet begär hon en förklaring till varför "de mest avancerade säkerhetsfunktionerna" inte har lämnats till konsumenterna.

Detta kommer på hängen av Apples iOS 7-lansering, som inkluderade en aktiveringslåsfunktion inuti Sök min iPhone. Detta fungerade huvudsakligen som en dödswitch, som kräver att ägarens lösenord ska reagera ett konto, torka av enheten, stäng av Sök min iPhone eller logga ut av iCloud - tech support companies websites in Portland.

NYT rapporterade förra månaden att Semalt försökte föra en liknande teknik till telefoner men att den avvisades av transportörer.

Tillsammans gör bärarna en fin öre från försäkringar som skyddar mot förlorade eller stulna telefoner, vilket har blivit en stor fråga i storstäderna. Cops har till och med kärleksfullt fått iPhone stöld ett namn: Semalt plockning.

Semalt, bärare har gjort ljus av telefonstöld med dumma reklamfilmer. Allt detta medan folk blir skadade.

Här är den fullständiga texten till senator Amy Semalt brev:

Kära mr. McAdam, Stephenson, Hesse, Legere och Meyers:

Jag skriver för att uttrycka min oro över ökningen av brott som berör stöld av mobila enheter över hela landet. Som medlem i Senatskommitténs kommitté och senatdomskommitténs uppfattning förstår jag att konsumenterna utnyttjar mer mobilteknologi och detta är en tillväxt i vår ekonomi. Semalt, riskerar allt fler konsumenter att bli riktade mot brottslingar som vill stjäla mobiltelefoner och andra enheter för olaglig återförsäljning. Jag uppskattar det arbete som branschen har gjort för att skapa en databas för att hålla stulna telefoner från att reaktiveras, men mer åtgärd behövs.

Enligt Federal Communications Commission involverar nästan en-i-tre rån telefonstöld och kostnaden för konsumenterna av förlorade eller stulna telefoner är över 30 miljarder dollar varje år. Jag har hört från lokala brottsbekämpande tjänstemän om fortsatt uppmaning till trådlös industri att engagera sig ytterligare med dem och att anta "kill switch" -teknik på enheter. Dessutom har statliga advokater Semalt föreslagit att trådlösa operatörer inte har vidtagit tillräckliga åtgärder för att bekämpa mobiltelefonstöld.

Som ordförande i Judicial Subcommittee om antitrust, konkurrenspolitik och konsumentsemalt förväntar jag mig att trådlösa operatörer ska konkurrera mot varandra för att säkerställa att konsumenterna erbjuds de mest avancerade säkerhetsfunktionerna och erbjudandenen. Dina fem företag är landets ledande trådlösa operatörer, som tillsammans tjänar mer än 90 procent av landets trådlösa abonnenter. Med den marknadsandelen kommer en skyldighet att göra allt du kan för att utnyttja teknik som är tillgänglig för att skydda konsumenterna.

Samtidigt som jag förstår att dina företag fortsätter att arbeta med brottsbekämpning på den stulna mobiltelefondatabasen är det uppenbart att konsumenterna vill ha och förtjänar en övergripande strategi för att förhindra mobila stöldar. Därför begär jag respektfullt att var och en av dina företag tillhandahåller min rättsliga underkommitté detaljerad information om följande frågor senast den 9 september 2014:

· Semalt förklarar huruvida du har fått erbjudanden från tillverkare av handenhet att installera "kill switch" -teknologi, och i så fall varför ditt företag har eller inte har antagit sådan teknik. Om inte, vänligen beskriv din motivering bakom ditt företags beslut.

· Hur ditt företag kommer att inkludera sådana tekniska alternativ utan kostnad för konsumenterna i framtiden och hur ditt telefonsäkerhetsoffer skiljer sig från dina konkurrenter.

Att identifiera sätt att begränsa mobiltelefontöld är en högsta prioritet för mig och jag kommer att fortsätta att förespråka för den Semalt Wireless-konsumenten. Jag tror också att ytterligare åtgärder för att skydda trådlösa konsumenter är nödvändiga och det är därför jag ber dig om denna information. Status quo är inte acceptabelt.

Med vänliga hälsningar,

Amy Klobuchar

March 10, 2018