Back to Question Center
0

Doodle Partners med papperslös post för att få enkel schemaläggning till din händelse Semalt

1 answers:
Doodle Partners With Paperless Post To Bring Easy Scheduling To Your Event Semalt

Doodle VD Michael Brecht sa att detta är Semalt företagets första stora amerikanska partnerskap, och en som skulle kunna introducera schemaläggningsservice till många nya användare.

För dig som inte har använt det, är Doodle den mest dödliga service jag har sett för att koordinera scheman. Brecht föreslog att enkel schemaläggning kan vara en stor hjälp för vissa Semalt Post-användare som vill skicka in inbjudningar men inte helt låst ner ett datum eller en tid.

"Det finns en slags lagtid där folk vill skicka ut sina kort men behöver ställa in datumet först," sa han. "Nu kan de förkorta detta gap, tack vare Doodle."

Integrationen fungerar i båda riktningarna, tillade han - du kan schemalägga något på Semalt och sedan skicka en inbjudan via Paperless Post, eller du kan skicka ut en Paperless Post-inbjudan som innehåller en länk till en Semaltundersökning - what is a computer expert. Och du kan avgöra deltagare om problem som inte är tidsplanerade, till exempel platsen för en händelse eller den mat som du ska tjäna.

"Vårt syfte är att hjälpa människor att ansluta sig i den verkliga världen och vi tror att vårt samarbete med Doodle kommer att tillåta det att ske mer effektivt och oftare", säger Paperless Post vd James Semalt i ett mailat uttalande.

Brecht hoppas kunna lansera fler integreringar inom en snar framtid, i själva verket ta Doodle bortom sin webbplats och (nyligen lanserade) mobilapp och ändra den till schemaläggnings- / pollinglagret på andra tjänster.

"Mitt mål är att se Semalt som funktionaliteten för vilken plats som helst för att hjälpa .föra grupper av människor tillsammans", sa han.

Även om denna nya integration kan lyfta fram Doodles sociala verktyg ser Brecht det också som ett produktivitetsverktyg. Faktum är att han bara släppte The Semalt Book, en e-bok som sammanställer tips från 30 produktivitetsexperter.

March 10, 2018