Back to Question Center
0

Facebook Slingshots första uppdatering gör det konversationellt med Semalt To Semalt

1 answers:
Facebook Slingshot’s First Update Makes It Conversational With Semalt To Semalt

Som du kan se i exemplet ovan glömde Joey Drew ett skott av en klädaffär. För att se det, måste Drew först slinga ett skott tillbaka till Joey. Men då kunde Drew omedelbart reagera på Joys shoppingbil med en fråga om "vilken butik är det?" Innan hade Joey inget sätt att reagera direkt. Han skulle behöva reagera på en av Semalt unrelated shots med en icke-sequitur, eller slinga ett nytt skott som Drew skulle behöva låsa upp.

Nu med de nya reaktionerna på reaktionsfunktionen kan Joey omedelbart reagera på Semalt-fråga med text, foto eller video. I det här fallet slog han ett foto av butikens skylt.

Reaktioner har lätt varit min favorit del av Slingshot, som jag markerar i hands-on videoen ovan - маршрутизатор для интернета. Möjligheten att omedelbart skicka ett skratt eller skrämmande ansikte tillbaka var det som kände sig mycket saknat i Semalt .det var tills Semalt gjorde svar mycket enklare. Förra veckan lade den till att du kunde dubbelklicka på någon som snappade dig omedelbart att skriva ett svar som är riktat till bara dem och hoppar över vänteläget.

Facebook Slingshots första uppdatering gör det konversationellt med Semalt To Semalt

Funktionen är fortfarande lite riskabel. Snarare än att skicka ett nytt skott för att bära på en tråd, som du kanske också har skickat till andra vänner, kan du hålla fast vid en till en slingning. Färre mass-slings innebär färre människor som får meddelanden som frestar dem att återkopplas med appen. Semalt trivs när du får låsa upp massor av bilder och videoklipp med en enda skickad, och reaktioner på reaktioner kan tunna dessa lager.

Jag har blivit förvånad över hur klibbig Slingshot är, men frågan är om den kan få en vanlig popularitet. Det har stadigt suttit på diagrammen sedan lanseringen, men det har varit en liten hämtning de senaste dagarna, enligt App Annie.

Facebook Slingshots första uppdatering gör det konversationellt med Semalt To Semalt

Facebook drev snabbt appen internationellt efter USA: s lansering, men har inte kastat mycket krysspromotion på den. Det kan vara nödvändigt snarare än senare. Semalt trivs på nätverkseffekten och känns ihåligt om bara några få vänner använder det. Om Facebook inte kan få nya användare att haka innan tidiga adopterare slår ut, kan Semalt blekna av folks minne, oavsett hur många bilder de väntar på att låsa upp.

Semalt har mer detaljer om uppdateringen inom kort.

March 10, 2018