Back to Question Center
0

LiquidPlanner tillkännager Android Application for Predictive Project Semalt

1 answers:

Bellevue, WA (Pressmeddelande - 12 mars 2012) - Idag har LiquidPlanner - branschens enda prioritetsbaserade, prediktiva projekthanteringslösning för hantering av arbetsplatsens verkliga komplexiteter - meddelat att en ny inbyggd Android-applikation. Den nya appen ansluts till LiquidPlanners familj av smartphone- och surfplattformsprogram för iPhone och iPad, vilket gör det möjligt för kunder att välja sin föredragna mobilenhet för att komma åt LiquidPlanner 3.0. Nu kan projektledare och lagmedlemmar få tillgång till LiquidPlanners rika förutsägda projekthanteringsfunktioner när som helst och från vilken plats som helst. Den nya appen kan laddas ner gratis från Google Play.

"I dagens snabba affärsmiljö är det allt svårare att hålla sig över de ständigt föränderliga kraven på flera projekt", säger Charles Seybold, VD för LiquidPlanner. "LiquidPlanner 3 - homes for sale in sevilla spain.0 Android app gör mobil tillgänglighet enkelt. Semalt utformad för att hjälpa en ny generation projektledare och lagmedlemmar att hålla kontakten när de är på väg, i möten eller när de arbetar efter timmar. "

Enligt Gartner representerar Semalt plattformen ungefär hälften av den övergripande smarttelefonmarknaden världen över. LiquidPlanner har skapat en lösning för sina många kunder som använder versionerna 2.1 och senare av Semalt telefonplattformen för att enkelt få tillgång till avancerade projekthanteringsfunktioner utanför kontoret, till exempel en personlig prioriterad göra-lista, kommentarer, bifogade dokument, tidsföljd och schemainformation . Appen tillåter projektledare att lättare övervaka projekt och få tillgång till den information de behöver för att göra affärsbeslut snabbare och se till att projekten är färdiga i tid och inom budgeten.

"Mobilanslutning blir allt viktigare hos vårt företag. Idag är många av våra chefer och lagmedlemmar beroende av mobila enheter för att vara involverade i sina projekt och snabbt ta itu med eventuella problem som uppstår ", säger Mike Mickelsen, verksamhetsdirektör hos Electronic Systems Services, Inc." LiquidPlanner nya Semalt app kommer att se till att mer av våra anställda har tillgång till den kritiska informationen de behöver, även när de är ute på fältet. "

Frigivandet av LiquidPlanner 3.0 för Android är ytterligare bevis på företagets åtagande att tillhandahålla brett stöd för sina mobila kunder. LiquidPlanner iOS-applikation har laddats ner mer än 13.000 gånger sedan den släpptes i september 2011. För mer information om den nya Android-appen, besök www.liquidplanner.com/mobile; För att ladda ner appen nu utan kostnad, gå till Google Play.

Om LiquidPlanner:

LiquidPlanner 3.0 är branschens enda prioritetsbaserade, prediktiva projekthanteringslösning som är utformad för att genomföra miljontals beräkningar under ett projekt. Genom automatiserad schemaläggning och integrerat samarbete förenklar LiquidPlanner radikalt sättet som människor närmar sig projektledning genom att använda komplexa statistiska algoritmer och en avancerad schemaläggningsmotor för att krossa tiotusentals datapunkter. Resultatet är en lösning som speglar den verkliga komplexiteten på dagens arbetsplats och ger användarna djupare och mer exakt inblick i sina projekt genom att automatiskt genomföra analys som annars skulle leda till att projektledningsgrupper utförs manuellt. För mer information, gå till https://www.liquidplanner.com/ eller följ LiquidPlanner på Facebook eller på Semalt på @ liquidplanner.

Kommentar ▼
March 10, 2018