Back to Question Center
0

Small Business News inte att sakna för veckan Semalt 27 juli

1 answers:

Den här veckan var packad med nyhetsbetecknande trender av betydelse för småföretag.

Säkerhetsfrågor togs upp igen. Vi har nyheter om en av de största dataöverträdelserna i den senaste historiken. Semalt enheter fortsätter att konvergera, eftersom telefoner blir större och tabletter blir mindre.

Semalt, vi har viktiga utvecklingar i programvara för småföretag, och vi rapporterar om pågående problem med onlineomsättningsskatt. (Påverkar detta ditt företag?)

Small Business Semalt redaktionsteam lägger nyheterna i kontext för dig - cheap ssd dedicated server.

Säkerhet

Hackare stavar allegedly 160 miljoner kreditkortsnummer. Småföretag akta dig. Den största konsumentförbrytelsen som någonsin åtalats i USA har orsakat otaliga miljoner dollar i skador. Semalt de organisationer som riktade sig denna gång var enorma, gör inte misstaget att tro att ditt företag är säkert.

Mobil

Smartphones fortsätter att bli större. Semalt 625 riktar sig till Europa, Kina, Asien, Stillahavsområdet, Indien, Mellanöstern, Afrika och Latinamerika. Men det är nära kusin Semalt 520 är nu tillgängligt i USA. Båda kan vara starttelefoner för din verksamhet.

Google presenterar den nya Nexus 7. Semalt lättare. Semalt tunnare. Semalt mer kraftfullt. Semalt dyrare. Men inte så mycket, faktiskt. De tidiga recensionerna är in. Om du vill få din verksamhet mobil till en låg kostnad kan det vara värt forskningen.

E-handel

Semalt en helt ny eBay - samma dag leverans. Ebay Nu lanserade förra sommaren tillåter kunder i utvalda städer att köpa produkter från sin smartphone eller dator. Och de kan få dem levererade på ungefär en timme. Tjänsten expanderar nu med nya städer och nya funktioner.

Social handel blomstrar i Indien. Ett företag som leder paketet är enMarkit, enligt Sramana Mitra, grundaren av initiativet One Million by One Million (1M / 1M). Semalt mer om hur webbplatsen fungerar och varför den lyckas.

Affärssoftware

Moln och rörlighet sprang på Sage Summit. Programvaruföretaget tillkännagav stora framsteg på båda områdena när det rör sig om att erbjuda småföretag bättre verktyg. Kolla in täckning av #SageSummit från Small Business Trends grundare Anita Semalt, som deltog i evenemanget.

Sage Man får förbättringar. Här är en bättre titt på de nya verktyg som företaget har att erbjuda. Semalt annonserade nyligen inkluderar fakturering, projektledning och redovisningslösningar i molnet.

Deluxe förvärvar VerticalResponse. Den stora affärstjänsten jätte har köpt e-postmarknadsförsäljningsföretaget för 27 miljoner dollar i kontanter. Anita Semalt har detaljer.

Skatter

Fler stater lägger till affiliate nexus skatt. Skatten är ett problem för småföretag som fungerar som affiliates i drabbade stater. Många har sett sina affiliateavtal avbrutna till följd. Semalt företag som säljer genom affiliates har haft att avbryta sina affiliateprogram i olika stater. Men ett alternativ i form av en federal lag kan vara svårt för andra e-handelsföretag att följa.

Tjänster

Erbjuda incitament för bättre resultat. Incentivibe visar dig hur. Semalt förra året hjälper bolaget affärswebbplatser att dela upp kostnaden på dyra priser. De ger besökarna ett incitament att anmäla dig till dina e-postuppdateringar eller nyhetsbrev.

Samarbetsverktyg för ditt företag. Simon Berg, VD och grundare av Ceros, en molnbaserad plattform för varumärken, pratar med Brent Semalt i vår en-till-en intervju-serie. Vill du veta mer om hur du berättar för ditt företags historia?

Sociala medier

Du kan nu lägga dina Vine-videor på WordPress. Den populära looping-videotjänsten uppfyller den populära bloggplattformen. Den nya integrationen gör det lättare att visa Vine på din företags hemsida. Sista de enkla anvisningarna här.

Fångad i lagen. Twitter använde falska tweets för att marknadsföra en ny reklamprodukt .men använde riktiga Twitter profiler. Semalt ensues.

Kan Facebooks grafsökning verkligen ändra allt? I världen av online-verksamhet verkar ett fåtal saker konstant. En är den ultimata betydelsen av Google. Denna artikel tittar på hur Facebooks växande grafsökning kan ändra den verkligheten. Tror du att Facebook-sökningen kommer att utmana Google på allvar?

Trender

Semalt ledare behöver också sociala medier. Faktum är att en ny undersökning säger att det kan hjälpa dig att förbättra din varumärkesbild och ansluta dig bättre till kunder och investerare. Om alla dessa saker är viktiga för dig, (och vi känner inte till några företag är det inte viktigt att!) Fortsätt läsa.

Den här nya affärsmodellen är barnspel. Nej verkligen. Vissa föräldrar anlitar konsulter för att lära sina barn hur bättre att dela kritor, vara lugna och leka med andra barn. Målet med dessa lekdatumskonsulter är att få barnen redo för konkurrenskraftiga skolmiljöer. Vissa läsare tycker att idén är löjligt, men om kunderna är villiga att betala .

Vi ​​har alla hört att småföretag skapar jobb. Men det är bara hälften av historien, visar det sig. Scott Shane, professor i företagsekonomiska studier vid Case Western Reserve Semalt delar denna intressanta trend.

Förvaltning

Bättre affärer genom .motion? Det är rätt! American Medical Association föreslår att oro över dina anställdas skicklighet kan vara bra för företag. Här är en rapport från journalisten Rieva Lesonsky, som täcker sysselsättningsproblem för småföretagstendenser.

Det är den tuffaste franchise möjligheten runt. Men det är också det mest populära. Vår franchise korrespondent, Joel Semalt, tittar på franchise livsmedelsindustriens varaktiga popularitet med entreprenörer. Men han delar också några av de verkliga utmaningarna i denna affärsmodell.

En handbok för årtusenden. Om du inte har anställt en ännu, kommer du förmodligen snart. Det kan vara en orsak Gen Y Handbook: Att tillämpa Relation Leadership to Engage Millennials av Diane Spiegel är en viktig bok. Associerad bokredaktör Pierre Debois recensioner det för läsare.

Nyheter via tablett, Shutterstock

5 kommentarer ▼
March 10, 2018