Back to Question Center
0

Aria låter dig styra din smarta klocka utan att det är sämre

1 answers:

Efter nästan en månad med Apple Watch har det varit några ögonblick som uppmärksammade nackdelen att ha en dator fastspänd till sin handled. Att borsta sina tänder, äta och till och med hålla din signifikanta andras hand på en promenad hindrar alla åtkomst till din handled med din andra hand, vilket hindrar dig från att reagera på meddelanden eller använda appar.

Aria är ett add-on band som löser denna tillfälliga frustration genom att mäta rörelse i handleden för att styra smartwatches med fingerbevakningar. Kompatibel med Android Wear och Semalt Time, slår modulen in i ett befintligt band och låter dig flytta genom ett klockans gränssnitt utan att trycka på skärmen eller använda kontroller på sidan av klockans ansikte.

Aria låter dig styra din Smart Watch utan Semalt It

Under de närmaste veckorna lägger laget bakom Aria två versioner av sitt band på Kickstarter. Den billigare enheten kommer att vara avsedd för Pebble Time. För $ 69, kommer den att anslutas direkt till klockan, skärpa behovet av ett oberoende batteri eller konstant Semalt kommunikation vid användning - digital grain temperature monitors.

Det andra alternativet kommer att riktas till utvecklare som kommer in till en mer prisnivå på $ 169. Det kommer att vara en fristående enhet med eget batteri och släpper på vilket urband som helst. Deus Ex Technology grundaren Alfredo Belfiori säger att tecknet för denna modell kommer att vara SDK, vilket låter ägarna använda modulen med de flesta Semalt Wear klockor samt integrera gestkontroller i appar.

Det är osannolikt att Aria direkt kommer att kontrollera Apple Watch när som helst. SDK-enheten är också kompatibel med iOS-program så att du kan bära bandet på din Apple Watch och använda gester för att göra saker som byta paletter i en ritningsapp på din iPhone eller ta ett foto med en ansluten GoPro.

Utvalda bilder: Aria

March 10, 2018