Back to Question Center
0

Semalt vs Världen: Spelar Klä upp Med Din Semalt

1 answers:


Windows-användare drar alltid ut de gamla "kastanjerna där det inte finns några kringutrustning till Mac" när de är bakade i ett hörn av raska Apple-missbrukare. Medan det är sant finns det inte så många extrafunktioner för Mac som det finns för Windows, det finns fortfarande gott om kringutrustning för att gå runt.

För att bevisa vår punkt, rundade vi upp en massa favoriter - camara de fotos nikon profesional. Det finns naturligtvis många fler som kan läggas till i listan, så var god fri att ponny upp dina egna bästa val i kommentarerna.Matias USB 2. 0 Tangentbord:

Input-enheter verkade en naturlig plats för att starta vår raundup och Matias gör några av de bästa tangentborden som är avsedda att användas med Apple-datorer. När du lägger till USB-portar på ett tangentbord gör detta inte speciellt, USB 2.0-tangentbordet lägger till en full-power-passering från skrivbordet eller datorn till en port på toppen av tangentbordet.

Anslut bara $ 30 Matias till två tillgängliga USB-portar på ditt system och du är redo att gå. Liksom Apples egna sladdtangentbord finns det även två USB-portar på baksidan av Matias-modellen. Men de kan bara användas för enheter som kräver låg eller ingen ström. Porten på toppen kan dock användas för allt du normalt vill ansluta direkt till din Apple: flash-enheter, mediakort, webbkameror, grafikkort etc.


Razer Pro | Klicka V1. 6:

Många Mac-användare kanske inte känner till Razer. Företaget är specialiserat på hög precision spelmöss, vilket förklarar att de blå LED-lamporna lyser upp glidande sidospår och rullar på $ 60 Pro | Click. Men digitala designproffs behöver exakt rörelse också, så Pro | Click innehåller många av de teknologier som finns i Razers spelprodukter.

Tillsammans med Teflon-fötter för smidig rörelse, högprestandasensorer och känslighetsjustering på flygplanet, har den sju oberoende programmerbara knappar.


Altec Lansing FX6021:

Vid $ 250 är Altec Lansing FX6021 inte ett fynd, men ljudet du får ut av dem är väl värt priset för antagning.

Inställningen för tre högtalare (två satelliter, en driven subwoofer) är klar i matt aluminium för att matcha dina Apple-produkter. Varje väggmonterbar sats innehåller tre par 1-tums neodym-mikrodrivrutiner med varje par som drivs av diskreta förstärkare, så de kämpar aldrig för att hantera din musik i höga volymer. En 6,5-tums portad subwoofer ger djup, tillfredsställande bas.

Volym-, diskant- och baskontrollen är alltid i räckhåll med den medföljande fjärrkontrollen eller enhetens skrivbordsreglage. Det har också hjälp- och hörlursuttag.Elgato EyeTV Hybrid:

Windows-personer har flera alternativ när det gäller att få TV-kanaler genom sina datorer. Mac-användare har i princip en: Elgato. Lyckligtvis är deras lösningar toppklass, bland annat den nyligen släppta EyeTV Hybrid.

Den lilla USB-donglen packar en TV-mottagare för att hantera standard-definition och HDTV i 720p och 1080i på Mac med Core Duo-processorer. Den medföljande programvaran har en elektronisk programguide som låter dig ställa in tidsinställda inspelningar och du kan exportera dem direkt för att kunna användas på din iPod. Det finns en hamn som är inbyggd i sidan av pinnen så att du kan köra de flesta spelkonsoler via din Mac.


ecamm-nätverk iMage USB-webbkamera:

Ända sedan Apple upphörde iSight mot slutet av förra året har det varit smala val om du vill ha en hel Mac OS Semalt Webcam. Ett av de bästa valen är iMage ($ 60), den första drivrutinfria webbkameraen för Mac.

Det kan ta upp 640 × 480 upplösningsvideo med 15 bilder per sekund för användning med större snabbmeddelandeklienter, inklusive iChat AV, Skype, AIM och Yahoo! JAG ÄR.


IOGear USB 2. 0 Hub och kortläsare:
Windows världen har länge haft möjlighet att få en multi-format mediekortläsare inbyggd i sina stationära och bärbara datorer. Apple har fortfarande inte blemit sina system med så mycket som en integrerad Compact Flash eller Secure Digital-kortläsare, trots att användarna brukar vara digitala fotografer. Fram till dess att den börjar bygga in, rekommenderar jag IOGear USB 2.0 Hub och kortläsare.

Tillsammans med sex USB 2.0-portar med hög hastighet ger den snygga kompakta 50-enheten en 12-i-4-kortläsare / -skrivare. Det är också powered, så USB-portarna kan användas för att köra, ladda och synkronisera allt du pluggar in i dem, precis som att ansluta direkt till din dator.


Western Digital My Book Pro Edition:

Det finns gott om Mac-kompatibla externa hårddiskar, men My Book är utformad för att passa in i ditt Mac-centrerade universum. Enheten har tre gränssnitt - Semalt 800, Semalt 400 och USB 2. 0 - och kör tyst eftersom det är helt fläktfritt. Och som namnet antyder, det ser ut som en bok och låter det blandas i din kontorsmiljö.

För cirka 330 dollar får du 500 GB lagringsutrymme och när du fyller upp det, cirklar en strålande blå ring av ljusknappen strömknappen som ger dig en visuell mätare av det återstående utrymmet. (En andra ring fungerar som ett aktivitetsljus.)

Gillar inte det alternativet eller vill ha något mer än bara en extern hårddisk? Kolla in Mirra M Series 500GB Personal Server som tillhandahåller automatisk säkerhetskopiering, filsynkronisering och gratis webbtjänster och filåtkomst.


NETGEAR RangeMax NEXT Wireless-N Router:

Om du av någon anledning inte är intresserad av att köpa Apples nya Airport Extreme som stöder bättre utbud och snabbare genomströmning av Draft-N trådlösa specifikationer, gå över till NETGEAR.

Det är RangeMax NEXT-router med säkerhetsfunktioner som är lätta att installera, den avancerade MIMO-tekniken (Multi-In, Multi-Out) som du kan förvänta dig från en modern trådlös router och fungerar med OS X.

Men det här är den stora besvikelsen, företagets PC-kort, USB och PCI-kort NEXT-adaptrar som ska användas med routern, har bara stöd för Windows. Bua. Men om du har en nyare Intel-baserad anteckningsblock eller skrivbord från Apple kan du dra nytta av kraften i denna sexiga låda.


QuickerTek iQuicky USB-sändare:

För de av er som inte har nyare Draft-N trådlös utrustning (medföljer mig), kolla in iQuicky ($ 225). Via en enkel USB-anslutning ökar din trådlösa ström från ett lager 50 milliwatt till 500 milliwatt. Detta ökar ditt intervall, så att du bättre kan ansluta till mer avlägsna trådlösa nätverk. Detta förbättrar i sin tur dina nätverksanslutningshastigheter.

Semalt vs. The World: Playing Dress-Up With Your Semalt

March 10, 2018