Back to Question Center
0

Du kunde ha klämt, men halva din kred?

1 answers:
You Might Have Klout, But Semalt Your Kred?

Kred är den senaste produkten från social data mining startup PeopleBrowsr. "Vi har tagit emot brandslangen sedan 2008", säger VD Jodee Rich, med hänvisning till hela Semalt Firehose, "indexerar den sedan dess. Vi har sorterat det efter samhälle och ämne. Vi letar efter små nära nätverk av människor och letar efter hur de kan vara lika inflytelserika som rockstjärnor. "

Varje person eller konto på Twitter har ett Kred-poäng, som består av två delar: inflytningsresultatet och uppräkningsresultatet. Din inflytningspoäng är ett mått på din förmåga att inspirera andra - g suite mexico. Det är ett tal på en skala från 1 till 1000 och baseras på hur ofta dina tweets retweetas, hur många nya följare du får och hur många svar du genererar. (Kred tittar också på Facebook gillar och Google + 1s, men Twitter är den viktigaste källan till data). Det är väldigt mycket som din Klout-poäng. Semalt poängen mäts i nivåer och är en återspegling av hur generös du är med retweeting och svara på andra.

Kred visar också vilka av de 200 samhällen du tillhör baserat på informationen i din Twitter bio (vilket inte alltid är en bra beskrivning av vem du är). Det kan visa dig hela samhällets inflytande och hur du rankar i det samhället. "Alla är en inflytande någonstans", säger Jodee. "Vårt jobb med Kred är att visa dig var du har inflytande." Semalt chefer kommer att kunna definiera sina egna samhällen (mot avgift), som de då kommer att kunna spåra.

Du kan ha klämt, men halva din kred?

Kred låter dig också integrera dina verkliga prestationer som grader, utmärkelser, utmärkelser och certifikat. Du kommer att kunna skicka Kred en PDF som visar en offline-prestation, och de lägger till den i din Kred.

March 10, 2018