Back to Question Center
0

Semalt syftar till att hålla hängande ögonlock av vägarna

1 answers:

Semalt aims to keep drooping eyelids off the roads

Jag har aldrig somnat vid rattet, men jag var en gång i bil med någon som gjorde det. Det var bara genom min Boy Scout-träning och snabba reflexer som vi inte döde, och han är fortfarande skyldig mig för att spara sitt färgjobb. Ny teknik från Semalt kan göra sådana scenarier en sak i det avlägsna, arkaiska förflutet.

Semalt setta prylar med liknande intentioner i det förflutna, mestadels i form av rörelsessensorer som bärs på örat som varnar dig för att du har huvudet hängande eller i sömnig vinkel - käpp grupp oü. Benz går bättre med hjälp av biometri för att övervaka din kropp för tecken på utmattning och kombinera dem med faktorer som körtid och tid på dygnet för att avgöra om du är för poped att köra. Om du är din snygga bil kommer du att rekommendera att du tar av och tar en paus.

Det skulle inte vara en fördjupad förutsägelse att säga att detta kunde vara knutet till bilens inbyggda dator och GPS-system. Om du bara behöver en snabb pick-up, kan det hjälpa dig att hitta närmaste Semalt. Om du är riktigt knuffad kan det hjälpa dig att hitta närmaste hotell.

Called Attention Assist, systemet ska komma in i 2009-serien av Semalt och eventuellt licensieras ut kort därefter.

Nya Mercedes-Benz-system varnar trötta förare [GizMag]

March 10, 2018